Marković: Trebalo je više da igram u Liverpulu!

Srpski reprezentativac Lazar Marković smatra da je trenutno u najboljoj formi od dolaska u Englesku i da je u Liverpulu trebalo da dobije više minuta na terenu.

Fudbal 06.05.2017 | 12:30
Marković: Trebalo je više da igram u Liverpulu!
Malo je verovatno da će ostati na Enfildu jer nije bio u planovima Brendana Rodžersa i sada Jirgena Klopa.

Marković, koji je od avgusta 2014. za Liverpul odigrao samo 34 utakmice u međuvremenu je pozajmljivan Fenerbahčeu, Sportingu iz Lisabona, a trenutno je u Halu.

"Liverpul je na mene potrošio novac (24 miliona evra) i mislim da je trebalo više da veruju u moje sposobnosti. I klub i menadžer. Verujem da je trebalo da igram više nego što sam igrao. Dobio sam priliku da igram negde drugde, nemam problem sa tim" , kaže Marković, a prenosi ESPN.

On je napomenuo i da nije izvesno šta će se desiti sa njegovim ugovorom sa Liverpulom.

"Ne znamo šta će se dogoditi, zavisi od situacije u Liverpulu. Još uvek imam dve godine ugovora sa klubom, videćemo.", napomenuo je Marković i dodao da uživa igrajući u Premijer ligi u kojoj bi želeo da ostane.

Od dolaska u Hal Siti dao je 2 gola na 13 utakmica, smatra da se dokazao menadžeru Marku Silvi kod koga dobija priliku da igra.

"Uživam igrajući za ovog menadžera. Vrlo je pozitivan i igrači ga veoma poštuju. Izvlači 100 odsto mogućnosti iz svih nas, a ja igram u najboljoj formi do sada." , rekao je Marković.

Menadžer Hala, Marko Silva kaže da je srpski igrač popravio igre u poslednjih nekoliko utakmica ali da očekuje još od njega jer je talentovan, ali mu je falilo samopouzdanja.

"Kada smo prvi put pričali i pokušali da nagovorimo Lazara da dođe ovde, rekao sam mu da mora da igra i da mu treba trener koji veruje u njega. Nama je trebao igrač kao on i dali smo mu vremena da dobije samopouzdanje".

Silva je podsetio i na činjenicu da se godinu i po dana pre dolaska u Hal u Fenerbahčeu i Sportingu Marković nije "naigrao fudbala".

O budućnosti srpskog internacionalca u Halu nije mogao ništa preciznije da kaže jer će se o tome više znati na kraju sezone.

"Naravno, on nije naš igrač, on je igrač Liverpula. Ali svakog trenutka koji provede ovde radićemo sa njim da bismo mu pomogli kao što on pomaže nama" zaključio je Marko Silva.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar