Piksi doživeo prvi poraz, ali je i dalje lider u Kini!

Dragan Stojković Piksi je doživeo prvi poraz u novoj sezoni kineskog šampionata, a to što je njegov Gvangžu R&F izgubio od 12-plasiranog Guižoa sa 1:3 nije ga zbacilo sa liderske pozicije posle sedam odigranih utakmica.

Fudbal 28.04.2017 | 19:00
Piksi doživeo prvi poraz, ali je i dalje lider u Kini!
Počelo je idealno po ekipu srpskog stručnjaka, jer je Eran Zahavi već u prvom minutu pogotkom obradovao domaću publiku, no stvari su se potom promenile.

Olunga je u 23. minutu poravnao rezultat, a hrvatski internacionalac Nikica Jelević u 75. minutu svojim pogotkom doneo prednost gostima.

U poslednja dva minuta, kao i sudijskoj nadoknadi vremena, Guižo je igrao bez isključenog Đianta, no to ne samo da nije bilo dovoljno Piksijevim izabranicima da nadoknade propušteno, već je u 95. minutu Jelević postavio konačnih 1:3.

Posle sedam utakmica Stojkovićev tim vodi sa 16 bodova, a prvi pratioci, Šangaj SIPG, aktuelni prvak Gvangžu Evergrande i Šandong Luneng, koje vode Andre Viljaš-Boaš, Luiz Felipe Skolari i Feliks Magat, uz po meč manje imaju po tri boda manje od Piksijeve ekipe.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar