Janone se zadovoljava i sićom na Moto GP kontu!

Suzukijev motociklista je srećan zato što je na Ostinu stigao do sedme pozicije i obrisao nulu iz rubrike u generalnom plasmanu.

Ostali sportovi 28.04.2017 | 08:45
Janone se zadovoljava i sićom na Moto GP kontu!
Skor Andree Janonea pre VN Amerike nije bio nikakav. Nula bodova beše mera njegovog neuspeha u ekipi Suzukija. Na prvoj trci u Kataru je pao, da bi nakon toga zbog prestupa na startu u Argentini bio kažnjen prolaskom kroz boks. Tu je takmičenje završio na 16. poziciji.

“Konačno sam srećan jer sam imao dobar osećaj na motoru. Izgubio sam previše vremena u prvih pet krugova i bilo je teško oporaviti se. Nakon svega toga sam pronašao dobar tempo, ali sam već izgubio šest do sedam sekundi i bilo je teško da osvojim još neku poziciju”, Janoneov je komentar trke za VN Amerike.

“Planiramo veoma važan test nakon trke u Herezu. Testiraćemo različita podešavanja koja je bilo nemoguće probati tokom trkačkog vikenda. Prošlog vikenda, a posebno u nedelju smo naučili mnoge stvari. To će biti veoma korisno jer ćemo u Španiju doći dobro pripremljeni” konstatovao je Andrea Janone.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar