Moto GP: Rosijev obračun kod Ostin korala!

“Sa stazom u Teksasu imam neizmirene račune, poravnaću ih”, odlučan je Valentino Rosi.

Ostali sportovi 21.04.2017 | 08:15
Moto GP: Rosijev obračun kod Ostin korala!
Vratio se Valentino Rosi u Teksas, vratio da namiri stare račune. I, nije da se zamerio sa Markom Markezom, ili tradicionalnim neprijateljem Horheom Lorencom, već sa pistom u Teksasu koja ga je stilu rodea zbacila sa Jamahine mašine. Ne, taj dug Doktor mora da naplati.

“Baš mi je drago što dolazim u Teksas, jer zaista 'volim'Ostin. Prve dve trke sezone su prošle dobro. Sada se nadam poboljšanju performansi na slobodnim treninzima. Imamo mi mnogo posla da uradimo, ali je došao čas da verujem motoru i timu. Staza u Teksasu je veoma teška, ali volim da vozim na njoj”, rekao je Valentino Rosi, a onda je zakazao obračun sa teksaškom pistom. Izmiriće račune, pa kud puklo da puklo.

“ Jeste, imam ja neizmirene račune sa ovom stazom, jer sam prošle godine tokom jutarnjeg zagrevanja napravio veliki korak za dobru trku. Onda sam nažalost napravio grešku… Ove godine ću pokušati da izvezem dobru trku. Sviđa mi se atmosfera na američkim stazama. Svaki put kada dođem ovde se osećam veoma srećno” konstatovao je Doktor i probudio VR46 arjmiju navijača. Oni od njega ne traže, oni znaju da će Valentino leteti na stazi u Ostinu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar