Gdje će Obamejan? Siti “nije nešto”, Bajern nikako, Real i Barsa možda…

U Dortmundu strepe šta će biti sa najboljim igračem Borusije?!

Fudbal 18.04.2017 | 22:00
Gdje će Obamejan? Siti “nije nešto”, Bajern nikako, Real i Barsa možda…
Sudbina Borusije iz Dortmunda je da stavra igrače, ali da ne može da ih zadrži. Mnogi fudbaleri uživaju u Dortmundu dok pobeđuju i grade ime, a onda kada postanu vrhunska klasa, shvate da žive u zemlji Bajerna i da za nešto više moraju da odu iz Dortmunda i okrenu leđa Žutom zidu.

Iako su mnogi kleli u vernost Borusiji, na kraju su insistirali na transferima i vežali iz Dortmunda. Tako je bilo sa Sahinom,Kagavom, Geceom, Levandovskim, Humelsom, Mhitarjanom,Gundoganom… Očekuje se da njihovim stopama krene PjerEmerik Ombajen. Borusija je prošlog leta jedva uspela da ga zdrži, Mančester Siti je bio uporan, ali su čelnici Milionera stavili rampu.

Međutim, Obajeman je već u nekoliko navrata tokom sezone potencirao priču o odlasku, dolio je ulje na vatru sa promovisanjem svog sponzora Najkija samo se čeka da neka iskra zapali vatru na relaciji igrač - klub.

U Dortmundu se i dalje nadaju da će napadač iz Gabona ostati u njihovom timu i posle sledećeg leta. Ali tako su pričali i u slučajevima gore pomenutih…

“Mislim da će ostati, ali ako Real Madrid ili Barselona dođu s ponudom, možda će on razmisliti o odlasku. Ostali klubovi koji se interesuju za njega nisu baš neka alternativa. Pogotovo Bayern jer nikada ne bismo prodali njima”, rekao je Borusijin direktor Hans-Joakim Vacke.

Teško da će stići ponuda iz Barselone, ali Real ne treba isključiti iz priče jer se očekuje dovođenje nekog zvučnog imena na Santjago Bernabeu narednog leta. Florentino Perezjoš razmišlja na koga da potroši veliki novac. Opcije su Azar, Dibala, De Hea, ali iObamejan. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar