Da li se to Lacio već sprema za život poslije Sergeja?!

Klasen na pragu dolaska u Rim! Holanđanin je prihvatio praktično sve uslove saradnje sa rimskim klubom.

Fudbal 12.04.2017 | 11:30
Da li se to Lacio već sprema za život poslije Sergeja?!
Priče o vrtoglavom napretku Sergeja Milinković Savića, njegovim igrama ove sezone i eventualnom odlasku iz Lacija na leto za ogroman novac teme su koje se gotovo svakodnevno vrte po italijanskoj fudbalskoj štampi. 

Sve češće i glasnije mogu se čuti informacije o interesovanju Juventusa i Čelsija, te još nekoliko evropskih klubova koji krišom posmatraju ono što Sergej radi. Ali i relaciji sa Nebeskoplavima, koji i dalje nije zvanično ponudio novi ugovor mladom srpskom vezisti. 

Zato je vest da je Lacio praktično dogovorio sve uslove saradnje sa Davijem Klasenom iz Ajaksa izazvala burnu reakciju u Rimu. Naime, kako javljaju rimski mediji bliski klubu s Olimpika, 24-godišnji holandski vezista pratkično rekao "DA" na ponudu Lacija koja glasi - ugovor na četiri godine, sa sezonskim primanjima od 1.300.000 evra. 

Sada praktično ostaje da se Lacio dogovori s čelnicima Ajaksa, kojima nude 10.000.000 evra na ime obeštećenja. 

Bilo kako, vest o razgovorima Lacija i Ajaksa nameću pitanje - da li se to Nebeskoplavi spremaju za život posle Sergeja? 

Ono o čemu se ovih dana sve više piše jeste da je mladom srpskom reprezentativcu cena skočila drastično i da je sada na 30.000.000 evra. Kako je poznato da je Lacio Genku prošlog leta iskeširao nešto manje od 10.000.000 evra, a da je potražnja za SMS ogromna, teško je da će sportski direktor rimskog kluba Igli Tare, a pre svega prvi čovekKlaudio Lotito moći da kažu "NE" ponudi koja bi trebalo da bude bar tri puta veća od uložene. 

S obzirom da Klasen i Milinković Savić pokrivaju iste pozicije - vrlo je moguće da tu postoji neka spona. 

I Milinković Savićev agent Mateja Kežman nedavno je izjavio da će uskoro sesti za sto sa predstavnicima Lacija kako bi definitivno utvrdili šta je najbolje za mladu nadu evropskog fudbala. 

Ono o čemu se takođe spekuliše je i da bi SMS parafirao novi ugovor s klubom, gde bi bila ubačena i otkupna klauzula od 30.000.000 evra, posle čega Lacio ne bi pravio problem oko daljeg transfera. Naravno, ako bi ponuda bila zadovoljavajuća i u okvirima pomenute granice. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar