Kanga unosi nemir u Zvezdu, ''Grof'' promijenio izvođača penala!

Pre nekoliko dana pojedini mediji preneli su informaciju da je došlo do svađe između Gelora Kange i Marka Petkovića, a sada je Gabonac opet u centru pažnje.

Fudbal 09.04.2017 | 15:00
Kanga unosi nemir u Zvezdu, ''Grof'' promijenio izvođača penala!
Samo nekoliko dana pošto je trener Miodrag Božović demantovao da je bilo incidenata između dvojice fudbalera Crvene zvezde, Kanga je na sledećoj utakmici želeo da izvede penal, iako je to zadatak kapitena Aleksandra Lukovića.

U meču Kupa Srbije protiv lučanske Mladosti Luković je realizovao najstrožu kaznu, a onda je za “Sportski žurnal” izjavio da nije bilo previše problema sa saigračem.

“Kanga je želeo najbolje, ali sam za penale zadužen ja. Zna se ko u ekipi šutira”, rekao je Luković.

Međutim, da situacija u redovima ‘crveno-belih’ nije tako sjajna, potvrdila je Božovićeva konferencija za medije, kojeg su ponovo pitali za Kangino ponašanje.

“Mislim da je on najbolji igrač u ovoj ligi. Ima devet asistencija i tri gola u prvenstvu, a uz to i jedan gol u Kupu Srbije. Neperestano se spominje u negativnom kontekstu, kao da neko želi da se unese nemir. Mislim da bi o njemu trebalo da se više piše sa pozitivne strane”, istakao je Božović.

Sve je delovalo da je u redu, kada je ‘Grof’ novinarima saopštio da je odlučio da promeni izvođača jedanaesteraca i da to bude upravo Gabonac – ali razlog je pomalo čudan.

“Da sam ja igrač i da imam 35 godina, a da je na terenu neko od 24-25 koji može da se proda, pustio bih baš njega da šutira. Od sada će penale da šutira Kanga, to je moja odluka", dodao je trener Crvene zvezde.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar