Batigol ima recept za zdravu Argentinu...!

Ikardi u reprezenatciji, Čolo za selektora! „Mesi ne mora da leti 14. 000 kilometara da bi slušao kako ga kritikujemo“, oštar je nekadašnji špic Gaučosa.

Fudbal 08.04.2017 | 11:30
Batigol ima recept za zdravu Argentinu...!
Na mišiće izvojevana pobeda nad Čileom i katastrofa u Boliviji. Do pre desetak dana činilo se da nema problema za Argentinu, ali su poslednja dva meča u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji ogolila istinu da je aktuelni vicešampion prvaka u mnogo većim problemima nego što se na prvi pogled čini.

Na primer, za 180 minuta Gaučosi su dali samo jedan gol, teško stvaraju šanse, imaju problema u organizaciji igre, pa i u samoj završnici, te njihov legendarni napadačGabrijel Omar Batistuta savetuje slektora Edgarda Bauzu da za sledeću akciju pozove, konačno, pod zastavu, Maura Ikardija, koji nemilosrdno trese mreže u Interu.

„Devetku u reprezentaciji Argentine mora da nosi fudbaler koji daje golove. Sviđa mi se Gonzalo Iguain, ali, nažalost, on ne daje državnom timu isto što i klubu. Sjano igra za Juventus, osvaja trofeje , međutim, ako mu je potreban predah zašto onda ne dati priliku Mauru Ikardiju. Argenitna je reprezentzacija, a ne klub, tako da tu zovete igrače koji su dobri u određenom trenutku. Ikardiju treba dati šansu“, rekao je čuveni napadač Njuelsa, River Plate, Boke juniors, Rome, Fjorentine i Intera.

Osvrnuo se popularni Batigol na činjenicu da će Argentina naredna četiri meča kvalifikacija igrati bez prve zvezde, Lionela Mesija, susspendovanog zbog vređanja pomoćnog sudije protiv Bolivije.

„Tom odlukom ubili su Mesija. Sve te priče da Leo ne želi da igra za reprezentaciju su besmislica. Da je stvarno tako, on bi valjda lažirao povredu i ne bi ni dolazio. Mogao je dečko lepo da ostane u Španiji, a ne da leti 14.000 kilometara da bi slušao kako ga kritikujemo“.

Posle početnog talasa optimizma, sad je sve više nezadovoljnih radom Edgara Bauze, medije već traže naslednika, a to bi mogao da bude...

„U jednom trenutku Dijego Simeone će postati selektor naše reprezentacije. Čini mi se da Čolo samo čeka da se neke stvari srede. Horhe Sampaoli je odličan trener, međutim, nisam siguran da može da obavlaj i tako zahtevan posao kakav je selektorski“, dodao je Gabrijel Batistuta.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar