U Midlzbrou počeo, završio karijeru i ponovo kreće!

Džonatan Vudgejt na novom poslu! Nekadašnji prvotimac Real Madrida postao trener prvog tima Midlzbroa.

Fudbal 03.04.2017 | 13:30
U Midlzbrou počeo, završio karijeru i ponovo kreće!
Kada se spomene ime Džonatana Vudgejta prva pomisao su povrede, koje su u ogromnoj meri obeležile karijeru nekadašnjeg engleskog reprezentativca i velike nade engleskog fudbala. Poslednji klub u kojem je igrao bivši prvotimac Real Madrida bio je i onaj u kojem je i zabeležio prve ozbiljnije igračke korake, a sada u njemu započinje i trenersku karijeru, nepunih godinu dana nakon što je okačio kopačke o klin.

Džonatan Vudgejt je danas postao trener prvog tima kluba sa Riversajda. Uvršten je u stručni štab Stiva Egnjua, koji je nedavno na toj poziciji zamenio Aitora Karanku.

"Džonatan je neko ko dobro poznaje klub iznutra i spolja. On može da donese mnogo znaja i iskustva sa najvišeg nivoa ove igre i poseduje fantastičan karakter. Oduševljen sam što ću imati za saradnika", rekao je Egnju.

Midlzbro se nalazi u prilično nezavidnoj situaciji posle 28. kola Premijer lige, zauzima 19. mesto sa pet bodova manje od Svonsija, prvog tima iznad crte u opasnoj zoni. Timu je hitno potrebno da se potpno regeneriše i počne da pobeđuje, a to nije učinio 17. decembra prošle godine.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar