Da nisu malo pretjerali?! Sasuolo za Berardija traži - 40.000.000 evra!

Inter i Juventus čekaju u redu. . .

Fudbal 23.03.2017 | 11:00
Da nisu malo pretjerali?! Sasuolo za Berardija traži - 40.000.000 evra!
Interov zaokret u poslovnoj strategiji i usmerenje ka kupovini mahom italijanskih fudbalera stavio je na vrh liste želja dva imena - Federika Bernardeskija i Domenika Berardija. 

Dok je Fjorentinina uprava stavila veto na Bernardeskijev odlazak u Nerazure, pa i generalno u redove najvećih protivnika na Čizmi, Interov sportski direktor Pjero Auziliooznačio je napadača Sasuola kao najveću želju u ofanzivnoj liniji, na mestu partnera kapitenu Mauru Ikardiju. Berardijev razvoj odavno prati i Juventus, o čemu se već duže vreme priča. 

Upravo iz tog razloga Sasuolov sportski direktor Đovani Karnevali rekao je medijima u Ređo Emiliji da je Berardijeva cena za sve kupce - 40.000.000 evra.

"Iskreno verujem da je to prava cena za njega. Ali, moramo da probamo da ga vratimo u pravu formu. Dečko nije imao sreće u poslednje vreme, ali povreda je učinila svoje. Videćemo šta će se desiti u budućnosti, ali uradićemo sve da ga vratimo u život", rekao jeKarnevali.

Doduše, Berardijeve igre ove sezone teško da mogu da opravdaju pomenutu cifru. Ove sezone postigao je tek dva ligaška pogotka, uz četiri asistencije i ekipa mahom zavisi od toga šta na terenu urade Gregoar Defrel i Alesandro Matri. 

Berardi je imao trenutni bljesak u susretima sa Crvenom zvezdom, tokom kvalifikacija za Ligu Evrope, kada je ubeležio dva gola i asistenciju. Ali, kasnije je nestao. 

No, italijanski mediji navode da Inter i Juventus i dalje ne odustaju od kupovine. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar