Nova mlada selekcija Srbije: Petko selektor, pozvani Pantić, Radonjić i Jović!

Tu su i vezista Bajerna, golman Bazela, napadač BATE Borisova! Prvo provere sa Slovačkom i Ukrajinom, a od septembra kvalifikacije.

Fudbal 17.03.2017 | 17:00
Nova mlada selekcija Srbije: Petko selektor, pozvani Pantić, Radonjić i Jović!
Nekadašnji selektor A reprezentacije Srbije Ilija Petković vodiće omladinsku selekciju do 20 godina u prijateljskim utakmicama protiv Slovačke i Ukrajine.

Petković će raditi sa generacijom 1996. pred kojom su, posle provera sa Slovačkom u Senici 22. marta i Ukrajine šest dana kasnije u Staroj Pazovi, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. godine za mlade.

Petković, koji je odveo A tim na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, već nekoliko godina radi u sistemu Fudbalskog saveza Srbije i sada je dobio poverenje direktora Gorana Bunjevčevića za predstojeća dva meča.

On je objavio spisak igrača za ovu akciju.

Na njemu su:

Golmani: Dorđe Nikolić (Bazel), Jovan Vićić (Bežanija);

Defanzivci: Miladin Stevanović (Kajzeri), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Milan Lazarević (Vojvodina), Nemanja Ćalasan (Spartak), Miloš Stojanović (Bežanija);

Vezisti: Ðorđe Denić (Rad), Lazar Zličić (Vojvodina), Nemanja Glavčić (Spartak), Bogdan Mladenović (Rad), Marko Mrkić (Radnički Niš), Aleksandar Lutovac (Rad), Miloš Pantović (Bajern Minhen), Strahinja Bacanović (Bačka), Danilo Pantić (Ekcelzior), Filip Bainović (Rad), Nemanja Radonjić (Čukarički);

Napadači: Anes Rušević (BATE Borisov), Luka Jović (Benfika).

Srbija se u narednom ciklusu kvalifikacija  za EP mladih reprezenatacija nalazi u grupi za EP sa Rusijom, Austrijom, Makedonijom, Jermenijom i Gibraltarom, protiv koga otvara kvalifikacije 1. septembra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar