Meklaren: Alonso dobija konkurentan bolid ili nas napušta!

Direktor Meklarena se plaši da bi španski vozač mogao da potraži novu sredinu ukoliko mu se ne obezbedi kvalitetno vozilo.

Ostali sportovi 18.03.2017 | 14:15
Meklaren: Alonso dobija konkurentan bolid ili nas napušta!
Za direktora Meklarena, Erika Bulijea više nema mesta igrarijama. Izdalo ga je strpljenje s Hondom, a i plaši se da se isto ne desi i u glavi Fernanda Alonsa. Naime, on smatra da bi španski vozač mogao da potraži novu sredinu ukoliko mu se ne obezbedi kvalitetno vozilo.

„Fernando je zaista iskren prema nama, isto kao što smo i mi prema njemu. Prvo je želeo da vidi kakva su nova vozila za nastupajuću sezonu i kakva su nova pravila. Mislim da mu se svidja novi koncept. On želi da bude konkurentan i svetu i sebi pokaže da je talentovan“, rekao je Bulije o Alonsu koji je osvojio dve šampionske titule, 2005. i 2006. gosine.

„Jednostavno moramo da budemo konkurentni, ako želimo da Alonso bude srećan. Ako mi to budemo, biće i on zadovoljan, ali ako ne budemo, onda će on doneti svoju odluku“, priča Bulije, da bi nakon toga odgovorio na pitanje koje se ticalo glasina koje kažu daAlonso odlazi iz Meklarena.

„Uvek se o tome priča. Rekao sam da mu moramo obezbediti konkurentan bolid. Bez obzira na sve, jednostavno je tako“, zaključio je Erik Bulije priču o španskom automobilisti i pregovorima o novom ugovoru za Španca koji je po vestima iz stručnog štaba britanske ekipe u pripremi. Sudeći po novom razvoju situacije na relaciji Meklaren - Honda, deluje da će popularni Fernando tri puta razmisliti oko novog ugovora, ali i da će možda raskinuti i postojeći zbog problematične pogonske jedinice koju Honda za sada ne uspeva da popravi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar