Dogovoreno - Semberac, Mihailo Ristić je Espanjolov!

Zvezda dobija milion kroz bonuse! Poznati detalji ugovora koji će biti potpisan na leto.

Fudbal 08.03.2017 | 16:30
Dogovoreno - Semberac, Mihailo Ristić je Espanjolov!
Cele zime trajali su pregovori Espanjola i Crvene zvezde, a dogovor je pao ravno dve sedmice pre početka proleća - Mihailo Ristić se na leto definitivno seli u Kataloniju. 

Pisalo se o tome dugo. Prvo da će transfer iznositi 2.400.000 evra, a da je iz Ljutice Bogdana poslat faks sa zahtevom da se 1.800.000 uplati odmah. Potom je najsvežija informacija glasila da bi transfer mogao da iznosi 1.200.000 evra, a da je srpski šampion tražio 600.000 više. 

Na kraju katalonski Sport, dobro obavešten o dešavanjima u Espanjolu, iznosi sledeće podatke. Visina obeštećenja jeste 1.200.000 evra, s tim što će Crvenoj zvezdi pripasti još milion evropskih novčanica kroz bonuse na osnovu Ristićevihigara. 

Ristić će sa Espanjolom na leto parafirati ugovor na četiri godine. Ali, finansijski detalji istog nisu poznati. 

Kako je kasnije otkriveno, Espanjolu je blagoslov da završi transfer dao nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i član Partizana Branko Brnović, koji je šest godina proveo kao igrač malog katalonskog kluba.

„Ristić je veoma jak fudbaler. U pitanju je veoma mlad igrač, koji mnogo obećava i mnogo je toga pred njim. Naravno, biće mu potreban određen period da se navikne na grad, ekipu i španski fudbal. Uspeo je odlično da se uklopi na mestu levog beka, iako je po vokaciji bio defanzivni vezista“, kaže Brnović.

Posao je, kako se navodi, završio sportski direktor Espanjola Đordi Lardin. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar