Zlopamtilo De Laurentis...

Iguain nije voleo da igra sa Kaljehonom, pa sam Hozeu dao četvorogodišnji ugovor! Nikad mu neće oprostiti!

Fudbal 13.03.2017 | 14:30
Zlopamtilo De Laurentis...
Ružne reči letele su na sve strane. U glavi Aurelija De Laurentisajasno je: Gonzalo Iguain je izdajnik! I nikada mu to neće oprostiti gazda Napolija, pa svaku novu priliku iskoristi da još jednom nagazi novog napadača Juventusa.

“Imao je otkupnu klauzulu, pa sam mislio da je najbolje da prećutim ako se pojavi neko dovoljno lud da plati toliki novac za njega“, rekao je De Laurentis za španski Pais, iako to baš i nije sasvim tačno s obzirom da je Iguaina vređao gde je stigao.

Mada je bilo i donele razumljivo što ostaje bez igrača koji je na 146 utakmica za Partenopei postigao 91 gol. U poslednjoj sezoni 35 na 36 ligaških mečeva. Ni obeštećenje od 90.000.000 evra ne može to da nadoknadi tako lako.

“Jeste on imao jednu sjajnu sezonu, ali zbog njegovih promašenih penala dve godine uzastopce nismo prošli kvalifikacije za Ligu šampiona. Ima igrača koji su ozbiljni ljudi i koje u Napulju tretirao kao da su deo porodice. Ali ima i onih koji nisu takvi i koje je bolje prodati posle tri godine“, dodaje De Laurentis.

Podvlači da prema ovim “ozbiljnima“ gaji očinski odnos. A kakav je bio sa Gonzalom?

“Nismo se družili previše, nije da sam izlazio da večeram sa njim. Ali sam prilično dobro poznavao njegovu porodicu i moram da kažem da je za primer. Sjajan otac. Bio je tu i brat (Nikolas), koji mi je rekao da Iguain ne voli da igra sa Kaljehonom i da bi trebalo da kupim drugog igrača. A ja volim Kaljehona, pa sam mu produžio ugovor za četiri godine. Ja nisam čovek koga možeš da ucenjuješ“, odgovara De Laurentis.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar