Mihajlović: Niko ne može da kaže da nemam m*da!

Trener Torina Siniša Mihajlović sve češće je kritkovan u italijanskim medijima, ali kako kaže prihvata kritike, ali ne i uvrede.

Fudbal 27.02.2017 | 16:30
Mihajlović: Niko ne može da kaže da nemam m*da!
“Prethodnih dana pročitao sam neke loše stvari o Torinu i ljudi misle da su ovde ostale samo ruševine. Istina je da smo imali nekonstantne rezultate, ali vraćamo se na pravi put. Otkad se za pobedu daju tri boda, ovo je jedna od najboljih sezona Torina u Seriji A", rekao je Mihajlović.

"Naravno, moramo da se poboljšamo, ali ovaj tim stvoren je da napada i ne sme da se plaši. U Torinu nema podela, ujedinjeni smo, a na kraju sezone videćem gde smo. Siguran sam da ćemo tada zaključiti da smo imali dobru sezonu u kojoj su pormovisani brojni mladi fudbaleri“, dodao je on.

’Bikovi’ u ponedeljak od 20.45 igraju protiv Fiorentine, meč 26. kola Serije A.

“Očekujem besnu Fiorentinu, tako da moramo da budemo čvrsti u odbrani. Imam istu glad kao dana kad sam preuzeo Torino – budim se srećan i željan da radim svoj posao. Prihvatam kritiku, ali ne i uvrede. Niko ne može da kaže da nemam m..a ili da sam nekoga slagao – ko to tvrdi, trebalo bi da mi kaže to u lice, ali siguran sam da to nikada neće učiniti“.

Mihajlović se osvrnuo i na otkaz Klaudio Ranijeriju koji je šokirao fudbalski svet.

“Nažalost, i u Engleskoj preuzimaju loše navike iz Italije. Nema zahvalnosti i priznanja u fudbalu. Klaudija smatram prijateljem i sjajnim trenerom, trebalo bi da mu dignu statuu tamo. Sada bi Lester trebalo naterati da igra bez menadžera, da vidimo kako im se to sviđa. Neverovatno“, zaključio je srpski trener.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar