Barselona do 2. marta dovodi Huanfrana!

Votford dobija 6. 000. 000 više nego što je dao za desnog beka! Sve pod uslovom da šanse za odbranom titule ostanu realne i posle nedelje veče. . .

Fudbal 27.02.2017 | 16:00
Barselona do 2. marta dovodi Huanfrana!
Nema ko se nije pominjao - počev od Ektora Beljarina, preko Glena Džonsona iz Premijer lige, pa skoro svakog iole ozbiljnijeg desnog beka iz Primere, čak i našeg Antonija Rukavine - a kako trenutno stvari stoje najveće šanse da pokrije tu poziciju u Barsloni ima Huanfran Moreno.

Reč je o prvotimcu Deportiva, na pozajmici iz Vortforda, za koga su Katalonci spremni da plate ravno 8.000.000 evra i tako reše problem nastao povredom Aleiša Vidala i ne baš pohvalnom formom Serđa Roberta. Moreno je po ukusu trenera Luisa Enrikea i direktora Roberta Fernandeza, a kao krajnji datum njegovog dolaska na Nou Kamp pominje se 2. mart. Tog datan ističe roko koji je Fudbalski savez Španije dao klubovima da dovedu zamenu ukoliko imaju igrača na kojeg zbog povrede ne mogu da računaju najmanje pet meseci. A baš tolika pauza čeka Vidala.

Opet, u akciju dovođenja Huanfrana Morena Blaugrana neće krenuti odmah. Navodno, čeka rasplet tri utakmice do kraja ove sedmice kako bi procenila da li i dalje ima šanse da se sa Realom bori za titulu. Madriđani danas u zaostalom meču gostuju Valensiji, u nedelju ide na „Madrigal“, a istog dana Enrikeov tim igraće na „Visente Kalderonu“ derbi kola sa Atletikom. U zavisnosti od rezultata tih mečeva uprava Barselone odrediće da li Huanfrana dovodi odmah (kako bi se s njim borila za titulu) ili će čekati letnji prelazni rok, pa se okrenuti možda nekom drugom rešenju.

U ovom poslu na dobitku bi mogao da bude Votford. Englezi su leta 2015. doveli Huanfrana Morena na Vikaridž roud za 2.000.000 evra, ovaj nije stigao ni da debituje za Stršljenove, odmah je poslat na pozajmicu u La Korunju (minulog leta produženu do kraja ove sezone), gde je njegova cena porasla četiri puta.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar