Debakl Jankovićeve u Dubaiju!

Srpska teniserka Jelena Janković eliminisana je na startu turnira u Dubaiju, pošto je izgubila od Nemice Mone Bartel 6:1, 6:3.  Jelena bez žara u Dubaiju! Srpska teniserka, koja krajem meseca slavi 32. rođendan, doživela je još jednu eliminaciju u prvom kolu WTA turnira.

Fudbal 19.02.2017 | 22:10
Debakl Jankovićeve u Dubaiju!
Bartel, 112. na WTA listi, ostvarila je drugu pobedu u trećem međusobnom duelu, za tačno sat igre.

Jankovićeva je očajno ušla u meč, izgubila je prvih pet gemova u prvom setu, Bartel je uspela da ostvari dva brejka i dozvoli srpskoj teniserki svega pet poena u tom periodu.

Pedeseta teniserka na svetu je uspela da odbrani servis tek u šestom gemu, spasi zatim prvu set loptu, ali ipak nije mogla da se vrati u set.

U nastavku se slika nije promenila, već prvi gem na servis protivnice je Bartel rešila u svoju korist, Jankovićeva je pokazala naznake poboljšanja izjednačenjem na 3:3, ali je potom protivnica povezala tri gema i rešila pitanje pobednice.

Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 2.236.250 dolara.

Nekadašnja svetska "broj 1" ove godine je nastupila na šest turnira i čak pet puta ispala u prvom kolu (Šenžen, Hobart, Tajpeh, Doha, Dubai), s tim da je u Dohi zabeležila tri pobede u kvalifikacionom delu.

Kvalitetno je odigrala samo Australijan open, na kome je prošla dva kola, pa u trećem posle velike borbe (7:9 u trećem setu) ispala od Svetlane Kuznjecove.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar