Da li je Mažić zaslužio više?

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić i njegovi pomoćnici odradili su, kako su nas već navikli, sjajan posao i u duelu Bajerna i Arsenala!

Svijet 16.02.2017 | 22:35
Da li je Mažić zaslužio više?
Iako je imao jako težak zadatak i nekoliko spornih situacija u prvom meču osmine finala, Mažić je po mišljenju stručnjaka ponovo sudio bez greške, čime je i definitivno sebe preporučio za završnicu Lige šampiona. Pa i za finale, zašto da ne!



Mažića i njegov tim su posle meča prvo nahvalili nekadašnji fudbaleri, a sada komentatori "Skaj sporta", Mihael Balak i Rio Ferdinand, istakavši njegovu kontrolu meča, tačne odluke i autoritet. Naročito u prvom poluvremenu, kada su igrači Bajerna vršili pritisak.

Ipak, ono što je još važnije, pohvalio ga je i nekadašnji sudija Hauard Veb, rekavši da je gledao ”najboljeg Mažića do sada”.



- Imao je potpunu kontrolu utakmice. U važnim odlukama bio je tačan i sjajno postavljen. Timski rad je bio fenomenalan i zaista bez preterivanja mogu da kažem da je Mažić sa svojim timom ovu ne tako laku utakmicu sjajno sudio - rekao je Veb.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bravo Milorade

17.02.2017 15:00

Odličan je bio puno sreće da sudi Finale

ODGOVORITE