Pilot: Dragi putnici, razvodim se!

Pilot američke kompanije "Junajtid erlajns" svojim obraćenjem pred početak leta potpuno je izbezumio putnike, koji su u strahu počeli da napuštaju avion.

Zanimljivosti 13.02.2017 | 14:47
Pilot: Dragi putnici, razvodim se!
Neposredno uoči leta od Ostina do San Franciska, neimenovana žena-pilot uzela je slušalicu interfona kako bi putnicima saopštila da let kasni.

Ali, njena komunikacija sa putnicima otišla je u "bizarne vode".

Prvo je putnike izvijestila o komplikacijama u vezi sa njenim razvodom braka, a zatim je iznijela političko mišljenje o Donaldu Trampu i Hilari Klinton tako što ih je žestoko izvrijeđala.

Nakon toga je hladno poručila putnicima da "mogu napustiti avion ako se ne osjećaju bezbjedno".

Čim su to čulim pojedini putnici odlučili su da pobjegnu sa leta "glavom bez obzira".

Jedan od putnika Rendi Rejs tresla se od straha.

"Biti pilot je težak i stresan posao, a ona to danas nije bila u stanju da obavi", objasnila je Rejsova svoju odluku da pobjegne iz aviona.

Avio-kompanija je odmah reagovala izbacivši ženu-pilota sa leta, zamenivši je drugim pilotom.

Putnici su na odredište stigli sa dva časa zakašnjenja, navode američki portali.

(ALO)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Anoniman

17.03.2017 19:22

Napisao i poslao ovu molbu Bogu našem,u ime bratovog deteta i u ime Isusa Hrista: brat u Gospodu!Hvala ti Bože naš na mojim roditeljima koje si blagoslovio kao i mene što si blagoslovio!Bože naš,tvoj blagoslov i mir imaju sva braća i sestre u tvom sinu Isusu Hristu,jer ih mnogo voliš!Bože naš,ti i moji roditelji me najviše volite i zbog toga Bože naš,ja i moji roditelji te mnogo volimo!Molim te Bože naš,zbog tvoje ljubavi,milosti i dobrote,podari mi ozdravljenje da ne moram više piti lekove koje pijem i molim te Bože naš,ako još postoji neke šanse,smiluj se i učini da moji roditelji ponovo žive zajedno,molim te Bože naš u ime tvoga sina Isusa Hrista!AmIn!Mnogo vas volim i pozdravljam! Evanđelje po Mateju: 19:13-15; Evanđelje po Mateju: 19:26

ODGOVORITE