Sedmo pojačanje: Milijaš se dogovorio sa Zvezdom!!!

Nenad Milijaš treći put će igrati za Crvenu zvezdu, dogovorio je uslove saradnje sa crveno-belima, ali još uvek nije potpisao, prenosi Mozzartsport.

Fudbal 31.01.2017 | 17:40
Sedmo pojačanje: Milijaš se dogovorio sa Zvezdom!!!
"Sve je gotovo. Dogovorio sam se sa klubom, mada još ništa nisam potpisao. Saigračima bi trebalo da se pridružim u četvrtak ili petak. Uveren sam da mogu da igram na visokom nivou i pomognem timu da osvoji oba trofeja", rekao je 33-godišnji Milijaš.

Iskusni vezista je karijeru počeo u Zemunu 2000. godine, u Zvezdu je prvi put stigao 2006, posle tri godine preselio se u Vulverhempton, a onda se prvi put vratio 2012.

Ovaj put Milijaš se na Ljutice Bogdana vraća iz Kine, gde je u prethodne dve godine igrao za Nei Mongol i Hebei, a prethodno je sezonu proveo u turskoj Manisi.

Milijaš je tokom sedam sezona u Zvezdi odigrao 194 utakmice, postigao 66 golova i osvojio tri titule i dva Kupa. Bio je igrač sezone Superlige 2008/2009.

Ima 25 nastupa i četiri gola za nacionalni tim Srbije.

Milijaš je sedmo pojačanje Zvezde ovog januara posle: Srđana Vujaklije, Milana Pavkova, Milana Senića, Nemanje Milića, Abrahama Frimponga i Ričmonda Boaćija.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar