Lančana reakcija: Stouk čeka 14.000.000 za Krkića od Midlzbroa!

Lavovi vagaju - Krkić ili Rouds? Sve je počelo dolaskom Saida Berahina u redove Potersa.

Fudbal 24.01.2017 | 12:00
Lančana reakcija: Stouk čeka 14.000.000 za Krkića od Midlzbroa!
Sedmicama unazad čekala se inicijalna kapisla koja bi pokrenula lančanu reakciju i izazvala da više klubova na Ostrvu promeni napadače. Gotovo kao domino efekat. 

A taj momenat došao je kada je Stouk iskeširao blizu 14.000.000 evra (sa bonusima ići će do 17.000.000 pr. a.) za Saida Berahina Vest Bromvič Albionu pre nekoliko dana. Potersi su dobili dugo čekano pojačanje u srcu ofanzivne linije, a dolazak jednog od najtraženijih golgetera u Engleskoj otvoriće vrata drugim potencijalnim transferima. 

Na prvom mestu - eventualni odlazak Bojana Krkića u Midlzbro, ili neki drugi klub. Kako Skaj Sport piše, uprava Stouka sada je raspoložena da uđe u pregovore sa Midlzbroom oko prodaje španskog napadača srpskih korena, posle nekoliko sedmica upornog odbijanja. Kako se pominje, Lavovi sa Riversajda čekaju ponudu od 14.000.000 evra za Krkića, čime bi se odmah pokrio Berahinov transfer iz VBA.

Želja Marka Hjuza prethodnih dana jeste bila da Krkić ostane na Britaniji. Ali, kako sada Stouk u konkurenciji za centarfora ima Pitera Krauča, Mamea Dijufa (na Kupu afričkih nacija), Saida Berahina i Vilfrida Bonija, odnosno Džonatana Voltersa i Džerdana Šaćirijana desnom i Marka Arnautovića na levom boku, konkurencija na svim pozicijama je praktično ispunjena. Uostalom, Stouk mora da nadoknadi novac uložen u dolazak Berahina, kako bi izbegao problem sa finansijskim fer-plejom.

Dok Stouk čeka da se Midlzbroa, na Riversajdu vagaju između Krkića i Džordana Roudsa. Škotski napadač s engleskim pasošem nije zadovoljio kriterijume ove sezone i na šest odigranih utakmica nije bio strelac. Ali, Midlzbro ga ne pušta tako lako. Pre svega zbog toga što dosad nisu stizali pozitivni signali od Stouka. Samo danas Lavovi su odbili dve ponude za Roudsa - po jednu od Šefild Venzdeja i Aston Vile. Nijedna nije bila blizu onoga što Midlzbro traži, a to je 11.000.000 evra. 

I tek ako Midlzbro bude dobio adekvatan ček, Stouk će moći da se nada zaradi. A to bi moglo da se otegne do kraja prelaznog roka. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar