Video - Kad Kinezi polude: Kakav doček za Teveza u Šangaju!

Navijači okupirali aerodrom u Šangaju, Argentinca policija sprovela van zgrade!

Fudbal 19.01.2017 | 14:00
Video - Kad Kinezi polude: Kakav doček za Teveza u Šangaju!
Kakva fudbalska groznica trese Kinu - Karlos Tevez je stigao u Šangaj! A na aerodromu ga je dočekalo nekoliko stotina navijača u „kompletnoj borbenoj opremi“, sa šalovima, dresovima Šangaj Šenhue i Boke Juniors, i naravno, telefonima i fotoaparatima. Sevali su blicevi na sve strane, a oni najsrećniji uspeli su čak i da dodirnu argentinskog fudbalera u prolazu.

Naravno, prisutan je bio veliki broj policajaca, mada ipak nije bilo potrebna bilo kakva intervencija. Momci u plavom pažljivo su sproveli Teveza van aerodromske zgrade do automobila koji je ga je čekao ispred.Tevez je na takve izlive navijačkih emocija već navikao u Argentini. Danima su navijači kluba iz Šangaja iščekivali dolazak iskusnog napadača, a sada im se konačno ostvarila ta želja.

Tevez će u Šangaju imati nedelju platu oko 710.000 evra, što na godišnjem nivou iznosi čak 34.000.000 evra. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa kineskim klubom. Boka Juniors je na ime ovog transfera zaradila 16.000.000 evropskih novčanica.Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar