Napušta fudbal, ide da bude mornar!

Crnogorski fudbaler Ilija Bogdanović (na fotografiji levo), dosadašnji fudbaler Bokelja iz Kotora, odlučio da fudbal zameni brodom!

Fudbal 14.01.2017 | 17:30
Napušta fudbal, ide da bude mornar!
Od fudbala se u regionu, izgleda, više ne može živeti lagodno i bezbrižno.

Da je to tako, potvrđuje i primer iz crnogorskog fudbala. Naime, dosadašnji fudbaler Bokelja, 24-godišnji Kotoranin Ilija Bogdanović, odlučio je da kopačke i dres zameni za mornarsku uniformu, piše podgorička "Pobjeda".

“Ne želim da dođem u situaciju da sa 30 godina stavim prst ne čelo i zapitam se šta sam stekao od fudbala. Igranje u našoj (crnogorskoj) ligi ne nudi nikakvu sigurnost. Naravno, možda sam mogao još da probam, da čekam inostrani angažman, rizikujem. Ali, nisam više imao ni volje, ni strpljenja za tako nešto. Imam mogućnost da se opredelim za posao na brodu koji donosi zaradu od koje može da se živi. To je moj budući poziv. Završavam papire i krajem leta bi trebalo da plovim", izjavio je ovaj fudbaler.

Upitan da li ima šanse da se predomisli i da nastavi da igra fudbal, u šali odgovara: "Samo u slučaju da dobijem ponudu Juventusa".

Zanimljivo, i njegov stariji brat je bio fudbaler, pa je i on ostavio kopačke i otišao na brod.

Ilija je igrao na poziciji levog beka, a pet godina je bio u OFK Beogradu, igrao za mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore.

Lom noge i oporavak mu je usporio karijeru, izgubio je mesto u reprezentaciji... Smatra da je doneo ispravnu odluku i da će mu se ona isplatiti.

Mirno more ti želimo, dečko!   

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar