Dva muškarca se smrzla za Božić

Dva muškarca sa područja grada Banjaluke i opštine Ribnik preminula su usljed smrzavanja, rečeno je Srni u banjalučkom Centru javne bezbjednosti.

Republika Srpska 10.01.2017 | 11:00
Dva muškarca se smrzla za Božić
Tijelo muškarca čiji su inicijali S.P. /65/ iz Banjaluke pronađeno je 7. januara poslije podne ispred kuće u Ulici Koste Vojinovića.

Istog dana u Donjem Ratkovu, opština Ribnik, pred kućom je pronađeno tijelo sedamdesetjednogodišnjaka čiji su inicijali D.S.

Iz policije navode da je mrtvozornik utvrdio da je smrt u oba slučaja nastupila zbog niske temperature.

Policija je u oba slučaja izvršila uviđaj.

Izvor: Srna

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Rakija

10.01.2017 10:08

Mi smo u ratu pili kao ludi jer te ugrije, ali to je varljivo. Pokoj im dusi.

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

10.01.2017 16:45

Alkohol u zimskom periodu ako se pije u ogranicenim kolicinama casicu dvije moze malo da dovede do brze cikulacije krvi i tako da zagrije covjeka. Sve zavisi od toga sta covjek pije i od cega se napije. Poznato je svima da pijan covjek od rakije moze najbrze i najlakse da se smrzne. Pijanci od vina se teze smrzavaju od pijanaca od rakije zato sto je proces njihovog treznjena od vina i oslobadjanje alkohola iz pijanog ljudskog tjela sporiji i drugaciji proces nego kod pijanaca od rakije. Zato, ako nam je zivot mio najbolje je zimi nepiti na SRBskim Slavama i drugim veseljima da se kao pijanice nebi smrzli negdje na putu svojoj kuci!

Name

Bravo

10.01.2017 10:29

Na jednoj strani milioni za postrojavanje kriminalaca ispred ratnih profitera i zločinaca, na drugoj ljudi umiru od gladi i smrzavanja? Bravo narode, iz dana u dan sve više pokazujete vaše pravo lice. Nemojte samo šuplje priče kako su za sve krivi političari, VI IH BIRATE!!! Ovim nastradalim nesrećnicima laka crna bosanska zemlja, konačno su našli svoj mir.

ODGOVORITE
Name

Di

10.01.2017 10:45

Rakija

ODGOVORITE
Name

Nikola

10.01.2017 10:46

Bolje da su ovi silni pozeri sa parade spasili ova dva covjeka nego sto su paradirali laznom vodji i njegovim zeljana da se pokaze kako su on i njegova politika vazni i bitni!?

ODGOVORITE
Name

Милан

10.01.2017 11:53

Боже глупих коментара Што нису спасили?. Што пишете кад незнате шта ћете писати. Коментаришете и преко умрлих људи

ODGOVORITE