Два мушкарца се смрзла за Божић

Два мушкарца са подручја града Бањалуке и општине Рибник преминула су усљед смрзавања, речено је Срни у бањалучком Центру јавне безбједности.

Република Српска 10.01.2017 | 11:00
Два мушкарца се смрзла за Божић
Тијело мушкарца чији су иницијали С.П. /65/ из Бањалуке пронађено је 7. јануара послије подне испред куће у Улици Косте Војиновића.

Истог дана у Доњем Раткову, општина Рибник, пред кућом је пронађено тијело седамдесетједногодишњака чији су иницијали Д.С.

Из полиције наводе да је мртвозорник утврдио да је смрт у оба случаја наступила због ниске температуре.

Полиција је у оба случаја извршила увиђај.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ракија

10.01.2017 10:08

Ми смо у рату пили као луди јер те угрије, али то је варљиво. Покој им дуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

10.01.2017 16:45

Алкохол у зимском периоду ако се пије у ограниценим колицинама цасицу двије мозе мало да доведе до брзе цикулације крви и тако да загрије цовјека. Све зависи од тога ста цовјек пије и од цега се напије. Познато је свима да пијан цовјек од ракије мозе најбрзе и најлаксе да се смрзне. Пијанци од вина се тезе смрзавају од пијанаца од ракије зато сто је процес њиховог трезњена од вина и ослобадјање алкохола из пијаног људског тјела спорији и другацији процес него код пијанаца од ракије. Зато, ако нам је зивот мио најбоље је зими непити на СРБским Славама и другим весељима да се као пијанице неби смрзли негдје на путу својој куци!

Name

Браво

10.01.2017 10:29

На једној страни милиони за постројавање криминалаца испред ратних профитера и злочинаца, на другој људи умиру од глади и смрзавања? Браво народе, из дана у дан све више показујете ваше право лице. Немојте само шупље приче како су за све криви политичари, ВИ ИХ БИРАТЕ!!! Овим настрадалим несрећницима лака црна босанска земља, коначно су нашли свој мир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ди

10.01.2017 10:45

Ракија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

10.01.2017 10:46

Боље да су ови силни позери са параде спасили ова два цовјека него сто су парадирали лазном водји и његовим зељана да се показе како су он и његова политика вазни и битни!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

10.01.2017 11:53

Боже глупих коментара Што нису спасили?. Што пишете кад незнате шта ћете писати. Коментаришете и преко умрлих људи

ОДГОВОРИТЕ