Partizanovo rješenje ako Vujadinovićev transfer propadne - štoper iz Hapoela?!

Zaboravljeni sin Parnog valjka mogao bi da se vrati u Humsku 1 posle jedne decenije!

Fudbal 08.01.2017 | 16:30
Partizanovo rješenje ako Vujadinovićev transfer propadne - štoper iz Hapoela?!
Potraga za adekvatnim pojačanjem na deficitarnom mestu štopera Partizan je dovela do iskusnog Nikole Vujadinovića iz daleke Kine. Mada je Vujadinović prva opcija i trenera Marka Nikolića i sportskog direktora Ivice Ilieva, u Humskoj 1 ozbiljno razmatraju opcije u slučaju da se dolazak 30-godišnjeg defanzivca izjalovi. S obzirom da se priča oko raskida ugovora sa Enterprajzom i dalje provlači kao najveća prepreka u realizaciji transfera, crno-beli su opciju B pronašli u nekadašnjem omladincu. 

Prema saznanjima do kojih su došle Večernje novosti, u pitanju je štoper Hapoel Tel Aviva Marko Simić, koji je karijeru započeo u mlađim kategorijama Partizana, da bi u narednoj deceniji promenio devet klubova. Od Spartaka iz Varne preko kragujevačkog Radničkog, Mladenovca, Honveda, Bežanija, Jagodine, Bate Borisova, Kajzerija, do Hapoela. 

Kako se navodi, Simić je stidljivo figurirao kao jedna od Partizanovih opcija još letos, ali je on ipak odlučio da uspešna izdanja u Kajzeriju naplati transferom u Izrael. 

Mada je Simić bio prva opcija u poslednjoj liniji tima Gaja Luzona tokom prvih šest utakmica sezone, jedna lakša povreda potpuno ga je izbacila iz ritma, pa je u kasnijih 11 rundi samo jednom bio na klupi za rezervne igrače. 

Međutim, problem koji bi mogao da stane na eventualnom putu realizacije transfera jeste Simićeva plata i činjenica da je ugovorom za Hapoel vezan do juna 2020. godine. To praktično isključuje mogućnost otkupa, pa se pozajmica javlja kao jedina moguća opcija. 

Ali, sve će zavisiti od slučaja Nikole Vujadinovića i toga da li će Enterprajz i dalje odugovlačiti sa raskidom saradnje. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar