Bane Ivanović u "najgorih 11" Premijer lige!

Bivši škotski fudbaler Krejg Barli, koji sada radi kao stručni konsultant za televiziju ESPN, uvrstio Branislava Ivanovića u "najgorih 11" dosadašnjeg dela Premijer lige.

Fudbal 25.12.2016 | 22:30
Bane Ivanović u "najgorih 11" Premijer lige!
Iza nas je 17 kola Premijer lige, a obično je ovo vreme godine kada se "pravi presek".

Tim povodom je bivši škotski fudbaler Krejg Barli, koji sada radi kao stručni konsultant za televiziju ESPN, odabrao najgorih 11 fudbalera u ovom delu šampiona Engleske, kao i najgoreg menadžera.

Na ovoj "nezvaničnoj listi", koja predstavlja samo mišljenje nekadašnjeg veznog fudbalera, našlo se i ime reprezentativca Srbije Branislava Ivanovića koji je bio standardan član startne postave Čelsija u prvih šest kola i bio jedna od najslabijih karika "plavaca".

Čelsi je u tom periodu (do promene formacije u 3-4-3 kada je Ivanović izgubio mesto startera) primio devet golova, a u britanskim medijima je kapiten Srbije označen kao jedan od krivaca.

Zanimljivo je da su tu dvojica fudbalera iz Sitija i Junajteda, po dvojica, pa su tako u "najgorih 11" uvršteni Kris Smoling i Vejn Runi, odnosno Klaudio Bravo i Džon Stouns. Dvojica stižu i iz redova Totenhema, ali su za razliku od druge dvojice proveli daleko manje vremena na terenu – Vensan Jansen i Musa Sisoko.

Tu su i Simone Zaza i Dimitri Paje iz Vest Hema, ali i Alberto Moreno (Liverpul) i Granit Džaka (Arsenal).

Prema mišljenju Krejga Barlija najgori menadžer je Alan Pardju koji je u međuvremenu dobio otkaz u Kristal Palasu, a zamenio ga je Sem Alerdajs.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar