Video: Turski fudbaler krenuo da bije vozača autobusa, pa pobjegao kad je video bejzbolku!

Neverovatna priča dolazi nam iz Istanbula! Burak Jilmaz, jedan od najboljih turskih napadača, napao je vozača gradskog autobusa na jednoj raskrsnici, a ovaj je na njega krenuo bejzbolkom! Pet minuta je bivši as Galatasaraja pokušavao da se obračuna sa šoferom, pa je i policija bila prinuđena da reaguje.

Fudbal 24.12.2016 | 11:30
Video: Turski fudbaler krenuo da bije vozača autobusa, pa pobjegao kad je video bejzbolku!
Burak Jilmaz izgleda ne može bez problema. Kontroverzni fudbaler koji sada nastupa za kineski Peking Guan našao se u centru pažnje turske javnosti zbog skandala koji je izazvao na ulici u Istanbulu. Sve se, praktično, desilo iz čista mira, a razlog je nepoznat.

Turski reprezentativac je bio naslonjen na svoj džip, a onda je udario u vrata autobusa, koji je vozač odmah zaustavio, a potom, i otvorio prednja vrata. Jilmaz je odmah ušao u autobus i krenuo u raspravu, ali ni u snu nije mogao da očekuje reakciju vozača koja je usledila.Vozač je izvadio bejzbol palicu, a Jilmaz je brzinom svetlosti pobegao napolje i nastavio da preti sa ulice... Kako nije želeo da odustane, uplašeni vozač je pozvao policiju.

– Hteo sam da ga udarim, ali nisam ga prepoznao i nisam znao da preda mnom stoji slavni fudbaler – izjavio je kasnije vozač.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar