Vazura: U Partizanu za dvije godine plata nije zakasnila!

Dovodimo još jedno pojačanje, do kraja 2017. gotov internat! Generalni direktor crno-belih u pregovorima o generalnom sponzorstvu.

Fudbal 23.12.2016 | 19:30
Vazura: U Partizanu za dvije godine plata nije zakasnila!
Igrači su na odmoru, Uprava u niskom startu. Valja obezbediti sve uslove Marku Nikolićuda od starta priprema (9. januar) ima čistu situaciju na koga može da se osloni u prolećnom delu sezone. Koliko je važno dovesti novajlije i rešiti se onih koji nisu zadovoljili, toliko je bitno one koji ostaju isplatiti do poslednjeg dinara, kako bi se izbegla nezadovoljstva u Partizanovoj svlačionici.

Crno-beli uveravaju da je na tom planu sve pod konac.

„Iza nas je teška godina. Klub je prošao kroz niz dešavanja, od neodržanih skupština, uvođenja privremenih mera, preko izbora predsednika i formiranja novog Upravnog odbora. Za to vreme sam, kao generalni direktor, pokušavao da vodim Partizan tako da ne iskočimo iz određenih okvira. Uspeli smo pre odlaska igrača na odmor da isplatimo i njih i zaposlene u klubu. Otkako sam na ovoj poziciji, a to je dve godine, nijedna plata nije kasnila“, kaže Miloš Vazura u razgovoru za TV Partizan.

Mladi funkcioner Parnog valjka pohvalio je učinak ekipe u završnici jeseni i ocenio da sportski direktor Ivica Iliev i šef sturke Marko Nikolić rade dobar posao.

„Jednog igrača smo doveli (Leandro Tavamba, op. aut.), vrlo brzo ćemo još jednog (prvi pik je Nikola Vujadinović), ali biće i odlazaka. Vidim da mediji pišu kako Partizan prodaje pola tima, to nije istina. Pokšaćemo da sačuvamo ključne igrače, a da zaradimo na onima koji su zamenjivi“.

Vazura je dodao da će dugo najavljivani projekat izgradnje internata, u okviru Sportskog centra „Zemunelo“, konačno biti započet.

„I započet, a i završen u 2017. godini. Sve papire smo predali, bude li sve u redu, dobićemo uskoro dom za najmlađe talente“.

U završnim danima 2016. crno-beli kao prioritetan navode zadatak obnove saradnje sa Mobilnom telefonijom Srbije, koja je u svojstvu generalnog sponzora uz klub od aprila 2015.

„Taj ugovor ističe 31. decembra, u pregovorima smo o novom. Nadam se da smo blizu nastavka saradnje. Očekujem da sledeće godine budemo finansijski stabilniji. Što se tiče rezultata, Partizan uvek puca na najviše, juri titulu. Šampionski trofej i osvajanje kupa su nam želje, kao i da se kvalifikujemo u neku od grupnih faza evropskih takmičenja“, dodao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar