Morata na odmoru u Londonu... Ili pregovorima?!

Napadač Real Madrida trenutno je sa verenicom u Londonu, što je izazvalo sumnju engleskih novinara da je možda došao na pregovore sa nekim od premijerligaša.

Fudbal 25.12.2016 | 08:00
Morata na odmoru u Londonu... Ili pregovorima?!
Real Madrid je završio sa utakmicama za 2016. godinu, pa su igrači "kraljevskog kluba" posle osvojene titule svetskog prvaka iz Japana otišli pravo na zaslužene odmore.

Alvaro Morata i njegova verenica, foto-model Alis Kampelo, za destinaciju su izabrali London, što je navuklo sumnju engleskih novinara da je 24-godišnji napadač možda došao na pregovore sa nekim od premijerligaša (Arsenal, Čelsi, Totenhem, Kristal Palas, Vest Hem). Jer, ko bi u sred decembra odmarao u kišnom i vetrovitom Londonu...

Razlog za sumnju je opravdan, pošto je mladi napadač od povratka iz Juventusa samo osam puta bio starter u timu Reala, ali ga to nije sprečilo da u ukupno 19 nastupa postigne devet golova.

Da bi Morata napustio Madrid, ipak, potrebno je da zainteresovani klub plati oko 40 miliona evra, pošto je letos potpisao ugovor sa Realom do 2021. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar