Venger digao ruke od Ozila i Sančeza, stižu zamjene!

Francuz navodno ne želi da poremeti ravnotežu u svlačionici i Nemca i Čileanca učini daleko najplaćenijim igračima ekipe. Zamene su već "tu", a neke se i nude.

Fudbal 21.12.2016 | 21:00
Venger digao ruke od Ozila i Sančeza, stižu zamjene!
Na severu engleske prestonice sve se glasnije govori o tome da Arsen Venger, shodno svojim principima, neće popustiti pred megalomanskim zahtevima Mesuta Ozila i Aleksisa Sančeza.

Drugim rečima, da će fantastičan tandem biti prodat uskoro, kako se ne bi dogodilo da sa "Emirejtsa" 2018. odu obojica, bez funte obeštećenja.

Ozil i Sančez postavili su, to već nije tajna, uslove Vengeru i Arsenalu koji bi, ukoliko bi bili prihvaćeni, učinili Nemca i Čileanca ubedljivo najbolje plaćenim fudbalerima u istoriji ovog kluba, dodatno bi se produbio jaz između njih dvojice i ostatka ekipe, a i narušio bi se sistem ravnoteže na kom Venger insistira od 1996. godine.

Stoga, realnije je da će Ozil (pominje se povratak u Real Madrid umesto nezadovoljnog Džejmsa Rodrigeza) i Sančez (Bajern ga želi već godinu dana) napustiti klub, a da će Venger morati da pronađe zamene koje neće tražiti da igraju za 300.000 funti nedeljno.

Reč je navodno o Marku Rojsu iz Boruije Dortmund i Dimitriju Pajeu iz gradskog rivala, Vest Hema.

Svemu ovome trebalo bi dodati i informaciju da se Arsenal sprema da kupi Julijana Drakslera iz Volfsburga, što znači da se Venger priprema za dovođenje dvojice ili čak trojice igrača koji otprilike pokrivaju pozicije na kojima dominiraju Ozil i Sančez (osim kad ne žele da dominiraju, kao u poslednja dva kola Premijer lige kada su bili neprimetni).

Dok je pitanje da li bi Rojs ponovo odlučio da ostane u Dortmundu, ali i da li bi Venger doveo još jednog hronično povređenog igrača – kakvih ima "ihaha" u klubu – Paje kao da je čuo šta se sprema, pa je brže-bolje za francuske medije rekao da vidi sebe među "tobdžijama".

"Čitam da Venger razmišlja o meni kao o komadiću koji nedostaje Arsenalovom mozaiku, ali meni ništa nije rekao kad smo se sreli", izjavio je Paje za francuski "RMC".

"Primili smo pet ili šest kod kuće od njih nedavno. Kada gledate kako igraju, a govorim to kao neko ko se bavi fudbalom, možete samo da poželite da nastupate u takvom timu. Oni su kandidati za titulu svake godine", ponudio se Paje zemljaku Vengeru i, usput, rekao jednu veliku istinu – Arsenal je kandidat za titulu svake godine...

...ali je poslednju osvojio 2004.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar