FSS: Tadiću i Stojkoviću uručene ''Zlatne lopte''!

Najbolji u 2016. godini u izboru Fudbalskog saveza Srbije, igrač Sautemptona Dušan Tadić i trener kineskog Guangdžou RF Dragan Stojković dobili su nagrade.

Fudbal 20.12.2016 | 17:00
FSS: Tadiću i Stojkoviću uručene ''Zlatne lopte''!
"Nadam se da ćemo uskoro da se radujemo timskoj nagradi, da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo. Mislim da bi to bila najveća nagrada za celu državu i sve nas", rekao je Tadić po prijemu nagrade na svečanosti u beogradskom hotelu Kraun plaza.

Tadić je naveo da mu je velika čast i privilegija što je dobio nagradu, za koju je rekao da mu daje veliki podstrek.

On je zahvalio pre svih selektoru Slavoljubu Muslinu, stručnom štabu reprezentacije, kao i svima u Fudbalskom savezu Srbije.

"Bez njih ništa od ovoga ne bi imalo smisla", dodao je Dušan Tadić.

Dragan Stojković rekao je da je najveće zadovoljstvo za trenera kada mu kažu da njegov tim igra dobar fudbal, što se njemu desilo u kineskom Guangdžou RF.

"Ovo priznanje za mene predstavlja nešto mnogo važno, veliku satisfakciju za ono što je uradjeno u 2016. godini. Velika je privilegija biti proglašen najboljim trenerom", rekao je Stojković.

On je naveo da 2016. nije bila laka godina i da će naredne dati sve od sebe da bude još bolji.

"Ova godina zaista nije bila laka, a mi treneri koji radimo u inostranstvu imamo dodatnu obavezu, a to je da osim rezultata i stila igre, reprezentujemo naš fudbal na najbolji način, kako kroz fudbal, tako i kroz ponašanje. Trudio sam se da ga uvek tako predstavljam i to činim i sada u Kini", rekao je Stojković.

Svečanosti su prisustvovali mnogobrojni gosti, a izmedju ostalih bivši kapiten reprezentacije Dejan Stanković, novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, prvi čovek srpske odbojke Zoran Gajić i drugi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar