Poslije Oskara još dvije zvijezde Čelsija odlaze u Kinu!

Britanski mediji najavljuju nove transfere sa Stamford Bridža na Daleki istok...

Fudbal 18.12.2016 | 17:30
Poslije Oskara još dvije zvijezde Čelsija odlaze u Kinu!
Čelsi je poznat kao klub koji ume dobro da zaradi od fudbalera na koje su njihovi navijači zaboravili. U poslednje vreme u kasu kluba sa Stamford Bridža slivale su se pare za igrača kao što je Papi Đilobođi, a uskoro će i Brazilac Oskar kompletirati veliki transfer u Kinu od 60.000.000 evra.

Klubovi iz najmnogoljudnije zemlje sveta žele da iskoriste činjenicu da u novom Čelsiju Antonija Kontea više nema mesta za pojedine skupe zvezde, pa se tako još dvojica fudbalera Plavaca dovode u vezu sa transferom na Daleki istok. 

Današnja izdanja Dejli Mejla i Independenta donose zanimljive informacije, a u centru pažnje su kapiten Džon Teri i vezisa Sesk Fabregas. 

Krenimo od legendarnog štopera koji ima na stolu poziv Šangaja.

„Džon Teri bi mogao da postane prvi Englez u kineskoj Superligi ako prihvati ponudu da se priključi Karlosu Tevezu u Šangaju. Kada se odbije porez, Terijeva plata bi iznosila između 10-15.000.000 evra po sezoni, a ugovor bi bio potpisan na godinu dana od februara do novembra. Čelsi ne bi zaradio ništa od transfera, ali bi poprilično olakšao platni saldo na kojem je kapiten jedan od najplaćenijih“, piše Independent.

I možda Plavci ne bi zaradili na odlasku Džona Terija, ali bi se zato oparili na prodaji Seska Fabregasa takođe u Kinu.

„Iskusni vezista je predmet interesovanja klubova iz kineske Superlige, mada u kakvoj je formi nisu raspoloženi da ga puste sada u januaru. Postoje informacije iz kluba koje govore da bi Čelsi tražio 48.000.000 evra za Fabregasa, ukoliko Gvangdžou odluči da krene po njega tokom zime“, piše Dejli Mejl. 

U svakom slučaju, dobra prilika za Plavce da zarade.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar