Partizanov Leo očarao Gotjea: On ili Pepe u januaru?!

Najbolji strelac Superlige je prva želja francuskog trenera.

Fudbal 15.12.2016 | 18:00
Partizanov Leo očarao Gotjea: On ili Pepe u januaru?!
Pre nekoliko dana su se pojavile spekualcije da je Partizanov najbolji strelac LeonardoSoza da Silva jedno od mogućih pojačanja Sent Etjena. Danas nekolicina lokalnih medija u Sent Etjenu piše da je popularni Leo jedan od prioriteta slavnog kluba u zimskom prelaznom roku!

Tačnije, navodi se da je trener Kristijan Gotje izašao pred čelnike kluba sa planovima za zimski prelazni rok i da je podvukao dovođenje levog krila kao prioritet. Francuski stručnjak na toj poziciji vidi upravo Leonarda ili mladog Nikolu Pepea iz Anžea koji igra na istoj poziciji. I zahteva kupovinu jednog od njih dvojice u januaru…

Druga želja trenera Gatjea na zimskoj pijaci je dovođenje štopera, pa je i za tu operaciju označio prvu metu. Reč je o poljskom štoperu Jaroslavu Jahu iz Zaglebja.

Očigledno da prve najave o interesovanju desetostrukog šampiona Francuske zaLeonarda nisu bile samo spekualcije i da francuski klub ozbiljno razmišlja o zimskoj ponudi za Leonarda. Navodi se još da je trener nezadovoljan učinkom napadača Beriča iSederlunda i da želi da im pruži adekvatniu podršku u vidu novog igrača na poziciji levog krila.

Podsetimo, Leonardo je uzburkao fudbalsku javnost u Srbiji kada je na društvenoj mreži Instagram ostavio poruku koja je izgledala kao oproštaj od Partizana. Iz kluba su demantovali da je najbolji strelac mislio na odlazak, ali i nisu dali garancije da ćeLeonardo igrati za Partizan i u drugom delu sezone.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar