Za 200 lica zabranjen ulazak u Srbiju

Nakon niza pokušaja ubistava u Beogradu i Novom Sadu, srpska policija i bezbjednosne službe sačinile su spisak od oko 200 osoba iz regiona kojim nije dozvoljen ulazak u Srbiju, pišu današnje "Večernje novosti"

Srbija 07.12.2016 | 09:40
Za 200 lica zabranjen ulazak u Srbiju
Prema nezvaničnim saznanjima lista, na spisku su isključivo lica sa "debelim" kriminalnim dosijeima.

Oni su označeni kao bezbjednosno potencijalno opasne osobe i odlučeno je da im se na graničnom prelazu, prilikom identifikacije pasoša, odmah izrekne zabrana ulaska u Srbiju.

List saznaje da je jedan od posljednjih koji nije mogao da pređe granicu crnogorski državljanin Krsto Stanišić, kome je na Aerodromu "Nikola Tesla" rečeno da ne može da uđe u zemlju "zbog zaštite javnog poretka i bezbjednosti Srbije".

Stanišić, prema riječima njegovog advokata Slavka Petrića, u Beogradu sa porodicom živi od 1985. godine i ima uredno prijavljeno prebivalište i nije osuđivan za neko teže krivično dijelo.

Prema pisanju "Novosti", crnogorske bezbjednosne službe i policija takođe su napravile svoj spisak "nepoželjnih državljana Srbije" na kom su imena dobro poznatih u kriminalnim krugovima, ali ima i pripadnika nekada poznatih mafijaških klanova.

Među onima koji je zabranjen ulazak su i mladići koji su na primorju tokom ljeta pravili incidente.

(Večernje novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Iskreno

07.12.2016 09:02

Najvise bajini pulena na spisku 5

ODGOVORITE