Tukli ga na Borju, iz auta izbacili u Tesliću

Za premlaćivanje osamnestogodišnjaka osumnjičeni su Armin Jašarević (23) i Branko Jurić (22) sa područja Teslića. Jedan od osumnjičenih uhapšen je u Doboju, a drugi u Tesliću.

Republika Srpska 15.11.2016 | 10:59
Tukli ga na Borju, iz auta izbacili u Tesliću
Obojica su policiji od ranije poznati i protiv njih su podneseni izveštaji zbog raznih krivičnih dela. Od izvora bliskih istrazi „EuroBlic“ saznaje da je protiv Jašarevića ranije podnesen izveštaj zbog posedovanja i omogućavanja uživanja droge, te zbog sumnje da je Jurićem provalio u jednu privatnu kuću iz koje je ukradena lovačka puška.

Protiv Jurića je podnesen ranije podnesen izveštaj zbog sumnje da je počinio razbojništvo nad sugrađaninom koga je napao i oteo mu novčanik.

Roberta Glancer, majka brutalno pretučenog Bogdana Rakića (18) za „EuroBlic“ je kazala da njen sin nije kriminalac i da će protiv osumnjičenih pokrenuti i privatnu tužbu.

Glancerova je ž rekla da joj je laknulo kada je čula da su odgovorni za napad uhapšeni, ali i da je reč o osobama za koje je sumnjala da su odgovorni za napade.

"Drago mi je što je policija uradila svoj posao. Bogdan je Jašarevića par puta spominjao i poznavali su se, ali nisu bili drugovi. Nije tačno da je sa napadačima bio povezan preko nekih krivičnih dela, sumnjam da bi moj sin tako nešto ikad uradio" rekla je Glancerova.


Foto: Facebook
Branko Jurić i Armin Jašarević

Ona je dodala da se nada da će sud i tužilaštvo uraditi svoj posao i na adekvatan način kazniti uhapšene, jer je užasno šta su uradili.

"Osim fizičkih povreda, moj sin je doživeo traume i šok i neće se na tome završiti. Pokrenuću i privatne tužbe protiv napdača, jer moraju odgovarati za ovo što su uradili" istakla je majka mladića.

Prema njenim rečima lekari su joj rekli da je Bogdanu sada bolje i da se oporavlja, ali da će još neko vreme morati ostati u bolnici.

Mladić je brutalno pretučen početkom novembra, a Jašarević i Jurić uhapšeni su u nedelju. Sumnja se da su u noći između 1. i 2. novembra na području planine Borja zlostavljali Rakića, da su ga udarali nogama i rukama, sekli kosu i bradu, te mu naneli povrede opasne po život.

Na tu lokaciju odvezli su ga automobilom „fiat“ koji je vozila treća osoba. Auto je vlasništvo auto salona sa područja FBiH.

Nije utvrđeno da su ga vukli vozilom po ulicama, ali saznajemo da su ga nakon maltretiranja i zlostavljanja izbacili u gradu.

Teslićkoj policiji je 2. novembra ujutro iz Doma zdravlja prijavljeno da je u ustanovu dovezen mladić u prisustvu majke koja je rekla da je on povrede zadobio tokom noći od strane nepoznate osobe.

Zbog težine povreda Rakić je prevezen u dobojsku bolnicu, a onda u Univerzitetski klinički centar RS.

"Na osnovu prikupljenih dokaza saslušanjem većeg broja osoba i  izuzetih materijalnih dokaza utvrđeno je da su oštećenog B.R. zlostavljali i naneli teške povrede A.J. i B.J. Oni su nakon kriminalističke obrade predati Okružnom javnom tužilaštvu Doboj" rekli su u CJB Doboj.

Ošišali mu obrve, kosu i bradu

Napadači su srednjoškolcu ošišali obrve, dugu kosu i bradu. To veče je izašao sa drugovima iz kuće, a oko 22 časa krenuo prema dedinoj kući i tu je nestao. Tri dana je bio u komi.

Izvor: EuroBlic

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Kal

15.11.2016 11:06

Ništa nije dzaba

ODGOVORITE
Name

Šta hoćeš da kažeš?

15.11.2016 11:35

Mogu samo da ti kažem da se loša ljudska djela u životu vraćaju da li kroz loš brak ili nevaljalu djecu ili ko,zna nešto treće

Name

Mirzet

15.11.2016 11:44

Fini neki momci.Ne bi oni to radili.

ODGOVORITE
Name

ana sch

15.11.2016 11:50

Mmi smo gori sami sebi od svskog neprijatelja,,, Spasi me Gospode ovakvih

ODGOVORITE
Name

of

15.11.2016 11:53

na faci se vidi da nisu normalni

ODGOVORITE
Name

pravda

15.11.2016 12:27

Ovde samo stari pendrek pomaže. Ovo mora da se ispita i kazni najstrzom kaznom, robijom. Radi se o teskim monstrumima, koji ne zaslužuju svetlost dana. Poznato je i to da takuni, vlastodrzci i ostali nazovimo ih moćnici koji su kriminalom dosli do necega ne žele da čuju istinu o sebi, te da putem sličnih drže "lekcije" kako to oni kažu, a posle im obezbeđuju odbranu. Ukoliko se radi o takvom slučaju naručioce pislati na robiju. Da li ste izasli na ulice u Teslicu? Dragi moji ljudi, to sutra moze biti vaše dete. Sta radi novi gradonacelnik?

ODGOVORITE
Name

ismet

15.11.2016 13:32

Danas ovaj momak sutra neko nas zatvor samo!

Name

si

15.11.2016 12:39

nek svojim roditeljima to rade pa da vidimo jel dobro što su ih tako vaspitali

ODGOVORITE
Name

pitanje

15.11.2016 14:43

Gdje je sada Boro Stojkovic i njegovi karatisti da zavedu mir u Teslicu, jer su ovi huligani otisli predaleko?

ODGOVORITE
Name

gg

15.11.2016 15:08

Sta ima Boro da uvodi mir? Zbog iskrivljene svijesti smo je i doslo dovde. Ovo je tzv. drzava i zna se ko je organ koji obezbeduje red.

Name

Re Kal

15.11.2016 15:06

Upravo tako nisu džaba nego za pare akrap je to neki koliko mu faca govori

ODGOVORITE
Name

Nada

15.11.2016 17:31

Veća ovlastenja usvojiti u Zakon za sudstvo a posebno za policiju.

ODGOVORITE
Name

Maltezet

15.11.2016 23:53

Nista propas ziva zalos velika

Name

truman

16.11.2016 00:55

Kakav sud i tuzbe gubiti vrijme......

ODGOVORITE