Тукли га на Борју, из аута избацили у Теслићу

За премлаћивање осамнестогодишњака осумњичени су Армин Јашаревић (23) и Бранко Јурић (22) са подручја Теслића. Један од осумњичених ухапшен је у Добоју, а други у Теслићу.

Република Српска 15.11.2016 | 10:59
Тукли га на Борју, из аута избацили у Теслићу
Обојица су полицији од раније познати и против њих су поднесени извештаји због разних кривичних дела. Од извора блиских истрази „ЕуроБлиц“ сазнаје да је против Јашаревића раније поднесен извештај због поседовања и омогућавања уживања дроге, те због сумње да је Јурићем провалио у једну приватну кућу из које је украдена ловачка пушка.

Против Јурића је поднесен раније поднесен извештај због сумње да је починио разбојништво над суграђанином кога је напао и отео му новчаник.

Роберта Гланцер, мајка брутално претученог Богдана Ракића (18) за „ЕуроБлиц“ је казала да њен син није криминалац и да ће против осумњичених покренути и приватну тужбу.

Гланцерова је ж рекла да јој је лакнуло када је чула да су одговорни за напад ухапшени, али и да је реч о особама за које је сумњала да су одговорни за нападе.

"Драго ми је што је полиција урадила свој посао. Богдан је Јашаревића пар пута спомињао и познавали су се, али нису били другови. Није тачно да је са нападачима био повезан преко неких кривичних дела, сумњам да би мој син тако нешто икад урадио" рекла је Гланцерова.


Фото: Фацебоок
Бранко Јурић и Армин Јашаревић

Она је додала да се нада да ће суд и тужилаштво урадити свој посао и на адекватан начин казнити ухапшене, јер је ужасно шта су урадили.

"Осим физичких повреда, мој син је доживео трауме и шок и неће се на томе завршити. Покренућу и приватне тужбе против напдача, јер морају одговарати за ово што су урадили" истакла је мајка младића.

Према њеним речима лекари су јој рекли да је Богдану сада боље и да се опоравља, али да ће још неко време морати остати у болници.

Младић је брутално претучен почетком новембра, а Јашаревић и Јурић ухапшени су у недељу. Сумња се да су у ноћи између 1. и 2. новембра на подручју планине Борја злостављали Ракића, да су га ударали ногама и рукама, секли косу и браду, те му нанели повреде опасне по живот.

На ту локацију одвезли су га аутомобилом „фиат“ који је возила трећа особа. Ауто је власништво ауто салона са подручја ФБиХ.

Није утврђено да су га вукли возилом по улицама, али сазнајемо да су га након малтретирања и злостављања избацили у граду.

Теслићкој полицији је 2. новембра ујутро из Дома здравља пријављено да је у установу довезен младић у присуству мајке која је рекла да је он повреде задобио током ноћи од стране непознате особе.

Због тежине повреда Ракић је превезен у добојску болницу, а онда у Универзитетски клинички центар РС.

"На основу прикупљених доказа саслушањем већег броја особа и  изузетих материјалних доказа утврђено је да су оштећеног Б.Р. злостављали и нанели тешке повреде А.Ј. и Б.Ј. Они су након криминалистичке обраде предати Окружном јавном тужилаштву Добој" рекли су у ЦЈБ Добој.

Ошишали му обрве, косу и браду

Нападачи су средњошколцу ошишали обрве, дугу косу и браду. То вече је изашао са друговима из куће, а око 22 часа кренуо према дединој кући и ту је нестао. Три дана је био у коми.

Извор: ЕуроБлиц

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Кал

15.11.2016 10:06

Ништа није дзаба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта хоћеш да кажеш?

15.11.2016 10:35

Могу само да ти кажем да се лоша људска дјела у животу враћају да ли кроз лош брак или неваљалу дјецу или ко,зна нешто треће

Name

Мирзет

15.11.2016 10:44

Фини неки момци.Не би они то радили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана сцх

15.11.2016 10:50

Мми смо гори сами себи од свског непријатеља,,, Спаси ме Господе оваквих

ОДГОВОРИТЕ
Name

оф

15.11.2016 10:53

на фаци се види да нису нормални

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

15.11.2016 11:27

Овде само стари пендрек помаже. Ово мора да се испита и казни најстрзом казном, робијом. Ради се о теским монструмима, који не заслужују светлост дана. Познато је и то да такуни, властодрзци и остали назовимо их моћници који су криминалом досли до нецега не желе да чују истину о себи, те да путем сличних држе "лекције" како то они кажу, а после им обезбеђују одбрану. Уколико се ради о таквом случају наручиоце пислати на робију. Да ли сте изасли на улице у Теслицу? Драги моји људи, то сутра мозе бити ваше дете. Ста ради нови градонацелник?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исмет

15.11.2016 12:32

Данас овај момак сутра неко нас затвор само!

Name

си

15.11.2016 11:39

нек својим родитељима то раде па да видимо јел добро што су их тако васпитали

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

15.11.2016 13:43

Гдје је сада Боро Стојковиц и његови каратисти да заведу мир у Теслицу, јер су ови хулигани отисли предалеко?

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

15.11.2016 14:08

Ста има Боро да уводи мир? Због искривљене свијести смо је и досло довде. Ово је тзв. дрзава и зна се ко је орган који обезбедује ред.

Name

Ре Кал

15.11.2016 14:06

Управо тако нису џаба него за паре акрап је то неки колико му фаца говори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

15.11.2016 16:31

Већа овластења усвојити у Закон за судство а посебно за полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малтезет

15.11.2016 22:53

Ниста пропас зива залос велика

Name

труман

15.11.2016 23:55

Какав суд и тузбе губити вријме......

ОДГОВОРИТЕ