Potres u Interu: Plaćen 30.000.000 evra, a u januaru ide na pozajmicu u Empoli?!

Neviđena greška u proceni mogla bi skupo da košta Nerazure...

Fudbal 11.11.2016 | 08:30
Potres u Interu: Plaćen 30.000.000 evra, a u januaru ide na pozajmicu u Empoli?!
Ogromnu pompu, gotovo histerično stanje uzbuđenja, izazvala je vest s kraja avgusta da Inter za 30.000.000 evra iz Santosa dovodi Gabrijela Barbosu, popularnog Gabigola, sve sa etiketom naslednika neponovljivog Ronalda.

Dva i po meseca kasnije, od talentovanog brazilskog golgetera ni glasa, ni traga. Svega jedna utakmica, odnosno 15 minuta na terenu u svim takmičenjima, premalo je za nekog od koga su se očekivala čuda. Donedavni trener Frank de Bur tražio je strpljenje sa Brazilcem i vreme da bi ušao u Interov sistem, a kako stvari sada stoje, Stefano Piolinema vremena da čeka na Gabigola. 

Jer kako se po Čizmi sve više šuška, Pioli namerava da se ozbiljno pojača tokom januara, a za Gabigola gotovo izvesno neće biti mesta u timu. Italijan je, naime, već odredio da bi za dvadesetogodišnjeg strelca najbolje bilo da se u januaru preseli u Empoli na pozajmicu do kraja sezone. Ovaj plan odmah je aminovao sportski direktor NerazuraPjero Auzilio, koji smatra da je to odlična ideja, kako bi Gabigol dobio potrebne minute na terenu i navikao se na fudbal u Italiji. 

Odluka, navodno, još nije definitivna, ali više će biti jasno već početkom decembra. Dotad Gabigol će imati priliku da Piolija uveri da je igrač kadar da pomogne Interu u namerama da se vrati u vrh. Bilo kako, Inter svakako planira ozbiljnu kupovinu za januar. 

Ali, kakvu grešku u proceni. Neko ko je plaćen 30.000.000 evra morao bi odmah da pravi razliku na terenu...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar