Lester ne umije da ga primi, Totenhem ne umije da ga da!

Lisice imaju granitnu odbranu, Sparsi ne mogu da pogode osim sa bele tačke.

Fudbal 03.11.2016 | 11:00
Lester ne umije da ga primi, Totenhem ne umije da ga da!
Kako su završili prošle sezone u Premijer ligi tako su im sudbine slične i na početku Lige šampiona. Lesteru ide, Totenhemu ne ide.

Šampion Engleske je dobio možda i najlakšu grupu, dok je Totenhem ušao u najizjednačeniju. Lester je sjajan u debitantskoj sezoni u elitnom takmičenju. Sa 10 bodova ih samo teorija deli od plasmana u osminu finala, dok je Totenhem od sva četiri premijerligaša jedini u ozbiljnoj opasnosti da završi takmičenje u grupnoj fazi.

Lester je pored dobrih rezultata uspeo da postavi i jedan rekord Lige šampiona. Lisice su prvi klub u istoriji elitnog takmičenja koji nije primio gol u prva četiri meča grupne faze. Doduše dele rekord sa Seviljom koja je takođe večeras nastavila niz bez primljenog gola. Mogao je i Juventus da im se pridruži, ali je primio gol od Liona.

I dok Lester obara rekorde, Totnhem postavlja negativne. Sparsi muku muče sa neefikasnošću. U poslednjih 450 minuta u svim takmičenjima (pet utakmica) nisu postigli gol iz igre. Mreže rivalu su tresli jedino udarcima sa bele tačke…

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar