"Ništa o Dikiću, ne očekujem incidente"

Premijer Crne Gore Milo Đukanović izjavio je kako o hapšenju Bratislava Dikića ima ista saznanja koja su se već pojavila u medijima te kako očekuje da će parlamentarni izbori danas proteći u mirnoj i regularnoj atmosferi.

Region 16.10.2016 | 13:05
"Ništa o Dikiću, ne očekujem incidente"
"Ne očekujem večeras nikakve incidente", rekao je Đukanović.

Na pitanje novinara kako komentariše "hapšenje grupe koja je planirala danas da izvrši terorističke akcije u Crnoj Gori, a na čijem je čelu bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić", on je rekao da raspolaže istim saznanjima koja su se već pojavila u medijima i da je u završnoj fazi priprema saopštenja kojom će se oglasiti državni organi.

Đukanović je nakon što je glasao rekao da očekuje pobjedu DPS-a te da će nakon prebrojavanja glasova biti razgovora i o budućoj suradnji s drugim strankama.

Crnogorski mediji, pozivajući se na nezvanična saznanja, objavili su da je Dikić i još najmanje 15 osoba uhapšeno noćas u Crnoj Gori, pod sumnjom da su planirali da danas, tokom parlamentarnih izbora u toj zemlji, izvedu terorističke akcije, izazovu oružane sukobe, pa čak i likvidacije, javlja Tanjug.

Komentari / 0

Ostavite komentar