"Ништа о Дикићу, не очекујем инциденте"

Премијер Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је како о хапшењу Братислава Дикића има иста сазнања која су се већ појавила у медијима те како очекује да ће парламентарни избори данас протећи у мирној и регуларној атмосфери.

Регион 16.10.2016 | 13:05
"Ништа о Дикићу, не очекујем инциденте"
"Не очекујем вечерас никакве инциденте", рекао је Ђукановић.

На питање новинара како коментарише "хапшење групе која је планирала данас да изврши терористичке акције у Црној Гори, а на чијем је челу бивши шеф српске Жандармерије Братислав Дикић", он је рекао да располаже истим сазнањима која су се већ појавила у медијима и да је у завршној фази припрема саопштења којом ће се огласити државни органи.

Ђукановић је након што је гласао рекао да очекује побједу ДПС-а те да ће након пребројавања гласова бити разговора и о будућој сурадњи с другим странкама.

Црногорски медији, позивајући се на незванична сазнања, објавили су да је Дикић и још најмање 15 особа ухапшено ноћас у Црној Гори, под сумњом да су планирали да данас, током парламентарних избора у тој земљи, изведу терористичке акције, изазову оружане сукобе, па чак и ликвидације, јавља Тањуг.

Коментари / 0

Оставите коментар