Anđelija Rogić je nova mis Srbije

Anđelija Rogić (22) studentkinja iz Užica je pobednica jubilarnog 20. izbora za mis Srbije, a za ovu laskavu titulu sinoć se borilo simbolično baš 20 lepotica iz raznih krajeva naše zemlje.

Moda i ljepota 10.10.2016 | 07:53
Anđelija Rogić je nova mis Srbije
"Počastvovana sam što sam baš ja nova mis Srbije. To je velika uloga i velika odgovornost i potrudiću se da je opravdam u budućem periodu. Trudiću se da što vise promovišem sebe, svoj grad i kompaniju. Mislim da sam pobedila zbog vere u uspeh i zbog divine energije u studiju koja je vladala", kazala nam je Anđelija iz Užica, studentkinja Učiteljskog fakulteta u Beogradu.

Na mestu prve pratilje našla se Sara Mitić, dok je za drugu pratilju izabrana Marija Ninić.



"Pinkov" studio u Šimanovcima goreo je od njihove želje da se pokažu u najboljem svetlu, ali po oceni mnogočlanog žirija upravo je lepa Užičanka imala sve kvalitete neophodne da ponese titulu mis Srbije.

Među članovima žirija, izmedju ostalih, našla se vlasnica kompanije "Miss Srbije" Vesna da Vinča, frontmen etno grupe "Balkanika" Sanja Ilić, ali i glavni i odgovornik urednik "Alo" novina Duško Vukajlović. On je proglasio Kristinu Babić za mis "Alo" novina, po glasovima čitalaca ovog dnevnog lista.

U publici u studiju , kao zvanice kompanije "Mis Srbije" našli su se pevač Ljubomir Perućica, voditeljka Ava Karabatić, bivša voditeljka i manekenka Katarina Vučetić, voditeljka Adriana Čortan, kreator Bata Spasojević, kreator Mladen Baron i drugi.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar