Dio Bijeljine za vikend bez struje i vode

Više od 15 naselja na području Bijeljine neće imati vodu sutra od 7.30 do 14.00 časova zbog ukrajanja nove vodovodne linije na vodovodnu mrežu, najavljeno je iz bijeljinskog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Republika Srpska 07.10.2016 | 20:04
Dio Bijeljine za vikend bez struje i vode
Bez vode će biti Velika i Mala Obarska, Gornje i Donje Crnjelovo, Batković, Brodac, Trnjaci, Dazdarevo, Kriva Bara, Novi, Velino Selo, Balatun i druga naselja takozvanog Sjevernog vodovodnog prstena.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Oko 5.000 korisnika u nedjelju, 9. oktobra, ostaće bez struje na sedam časova zbog redovnog godišnjeg remonta postrojenja Trafo-stanice "Bijeljina tri", najavljeno je iz "Elektro-Bijeljine".

Bez električne energije od 8.00 do 15.00 časova biće kupci koji se snabdijevaju sa 10-kilovoltnog dalekovoda "Centar dva", "Zenit", "Karađorđeva", "Park" i "Kruševlje 3".

"Ovo je posljednji ovogodišnji planski remont postrojenja, čime ćemo spremni i u punom kapacitetu ući u predstojeću zimu, što će biti od velikog interesa za naše kupce", rekao je Srni portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić.

On je naveo da će u nedjelju, zbog remonta postrojenja "Elektroprenosa BiH" od 9.00 do 15.00 časova bez električne energije biti kupci koji se snabdijevaljju sa dalekovoda "Ekonomija".

Zbog ovog remonta bez električne energije biće oko 1.000 potrošača.

Izvor: Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Električar

07.10.2016 23:21

Ovo stvarno nerazumem, već nekih 11 godina živim i radim u njemačkoj kao električar i još nikad nije bilo da mi je struja bila isključena nekoliko sati zbog nekakog remonta il nečeg drugog. Jednom se samo dogodilo da je u gradu u jednom dijelu nestalo struje pola sata i to je bio pravi kolaps platili su ogromnu štetu firmama zbog toga.

ODGOVORITE
Name

Radovan

08.10.2016 07:52

Ti si drug bio u Njemačkoj a ovo je Švajcarska ako nisi znao.

ODGOVORITE