Дио Бијељине за викенд без струје и воде

Више од 15 насеља на подручју Бијељине неће имати воду сутра од 7.30 до 14.00 часова због украјања нове водоводне линије на водоводну мрежу, најављено је из бијељинског предузећа "Водовод и канализација".

Република Српска 07.10.2016 | 20:04
Дио Бијељине за викенд без струје и воде
Без воде ће бити Велика и Мала Обарска, Горње и Доње Црњелово, Батковић, Бродац, Трњаци, Даздарево, Крива Бара, Нови, Велино Село, Балатун и друга насеља такозваног Сјеверног водоводног прстена.

На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Око 5.000 корисника у недјељу, 9. октобра, остаће без струје на седам часова због редовног годишњег ремонта постројења Трафо-станице "Бијељина три", најављено је из "Електро-Бијељине".

Без електричне енергије од 8.00 до 15.00 часова биће купци који се снабдијевају са 10-киловолтног далековода "Центар два", "Зенит", "Карађорђева", "Парк" и "Крушевље 3".

"Ово је посљедњи овогодишњи плански ремонт постројења, чиме ћемо спремни и у пуном капацитету ући у предстојећу зиму, што ће бити од великог интереса за наше купце", рекао је Срни портпарол "Електро-Бијељине" Слободан Ђаламић.

Он је навео да ће у недјељу, због ремонта постројења "Електропреноса БиХ" од 9.00 до 15.00 часова без електричне енергије бити купци који се снабдијеваљју са далековода "Економија".

Због овог ремонта без електричне енергије биће око 1.000 потрошача.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Електричар

07.10.2016 21:21

Ово стварно неразумем, већ неких 11 година живим и радим у њемачкој као електричар и још никад није било да ми је струја била искључена неколико сати због некаког ремонта ил нечег другог. Једном се само догодило да је у граду у једном дијелу нестало струје пола сата и то је био прави колапс платили су огромну штету фирмама због тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

08.10.2016 05:52

Ти си друг био у Њемачкој а ово је Швајцарска ако ниси знао.

ОДГОВОРИТЕ