Trebinje: Povjerenje novim mladim ljudima

Među 29 odbornika u novom sazivu Skupštine grada Trebinja naći će se i osoba sa invaliditetom Milica Ijačić, kao i najmlađi odbornik u Republici Srpskoj Bojan Šapurić.

Republika Srpska 07.10.2016 | 18:41
Trebinje: Povjerenje novim mladim ljudima
Milica Ijačić, odbornik SNSD-a, osvojila je više od 1.300 glasova, a smatra da je kod građana Trebinja presudila njena pozitivna energija. Pošto je Milica invalid, prvenstveno će zastupati tu populaciju u Skupštini grada Trebinja, ali i interese mladih koji će biti prioritet.



“Prije svega kandidovala sam se zbog osoba sa invaliditetom, jer i ja spadam u tu populaciju koja je nažalost svo ovo vrijeme nezaštićena u ovom gradu i niko nije obraćao pažnju o tim ljudima. I zakonska regulativa, ali i svi ostali problemi osoba sa invaliditetom su vrlo loši, a i loše se primjenjuju, pa sam odlučila da budem tu. Ljudi su to prepoznali, ali i potrebu da zastupam tu populaciju i populaciju mladih ljudi”, rekla je Milica Ijačić.

Bojan Šapurić, član DNS-a, osvojio je više od 500 glasova i sa 22 godine biće najmlađi odbornik jednog od lokalnih parlamenata u Republici Srpskoj.



“Nisam imao priliku da nekome pomognem, da nekome nešto učinim. Ušao sam čistih namjera sa željom da nešto promjenimu u ovom gradu, jer je bilo mnogo propusta. Za ovaj grad se kaže da je grad kulture, turizma, ima perspektivu, želio sam iskrenu da pomegnem, pokušao sam korektnom pričom u kampanji da to predstavim, pokažem na najbolji mogući način koliko sam mogao i bio u mogućnost, a to su prepoznale moje komšije, sugrađani, prijatelji i ukazali su mi povjerenje, pa se nadam da ću to i opravdati. Sigurno neću odstupiti od tih mojih stavova i djelovanja”, kaže Šapurić.

Kada je u pitanju saziv Skupštine grada, još nema zvaničnih rezultata, ali se očekuje, prema podacima iz stranaka, da će lokalni parlement činiti 12 odbornika iz SNSD-a, šest iz PDP-a, tri ili četiri iz SDS-a, dva ili tri iz DNS-a, dva iz SP-a, a po jednog će za sada sigurno dati Pokret za Trebinje, Ujedinjena Srpska i nacionalne manjine.

BN televizija

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

nikolaic

07.10.2016 14:32

Milici puno srece i da popravi sto je moguce vise svoje zdravlje ostalo kako bude.

ODGOVORITE
Name

Sad il nikad

07.10.2016 14:35

Sad ce te dobiti aerodrom sa Snsd-om na vlasti...

ODGOVORITE
Name

đoko

07.10.2016 18:19

Moze li bez ironije gubitniče

Name

sto ne objavite....

07.10.2016 16:58

Na najvecem i najljepsem Balkanskom jezeru i jednom od najvecih u EU koje se nalazi u RS i Hercegovini pocela izgradnja turistickog vikend naselja.

ODGOVORITE
Name

Provjerite prije pisanja

07.10.2016 17:40

Najmlađi odbornik je Nataša Vidović, odbornik SDS u SO Prnjavor. Nataša ima 20 godina i najbolji je sportista Republike Srpske za 2015. godinu.

ODGOVORITE
Name

Trebinjka

13.10.2016 23:43

U Trebinju nikad snsd nebi pobedio politikom i ucinkom- pobedio je parama iz elektro-privrede zato im je dug toliki koliki jeste- fujjjj sramotno pa da vas vidimo gospodo uradite koliko je Slavko - al,nazalost ne ceni se rad danas vec kriminal - dokazano 100%

ODGOVORITE
Name

Trebinjka

13.10.2016 23:45

Milici svu srecu sveta zelim sto se njenog zdravlja tice toliko od njene komsinice

ODGOVORITE