Kako dati gol iz penala ovom čovjeku?!

Čovek je sa druge planete - ovo su paranormalne aktivnosti! Protivnici više ne znaju šta da rade... Nove žrtve su Antoan Grizman i Gabi!

Fudbal 02.10.2016 | 14:00
Kako dati gol iz penala ovom čovjeku?!
Još jedan je skinuo! Opet! A pola sata kasnije još jedan! Mnogima je to prošlo kroz glavu kada su videli kako je Valensijin golman Dijego Alves zaustavio najpre udarac Antoana Grizmana sa bele tačke.

Sa koje je on planete? Kojim vradžbinama i magijama se služi kada vidi protivnika kako se zaleće da udari loptu sa kreča? Neka tajna definitivno postoji. Ovo nije normalno…

Neverovatni Dijego Alves nastavlja da pravi čuda na golu Valensije. A fudbaleri Atletiko Madrida se verovatno mole da im sudija ne dosudi novi penal… Odrbanio im je dva penala na utakmici!

OK, nije ni Francuz baš stručnjak za penale. Promašio je nedavno protiv Bajerna, promašio je i u finalu Lige šampiona protiv Reala, ukupno je promašio četiri od šest penala koje je šutirao u Atletiku. Ali to ništa ne umanjuje učinak neverovatnog golmana Valensije.

Brazilac je apsolutni rekorder Primere kada su u pitanju zasutavljeni udarci sa 11 metara. Od 41-og penala u španskom prvenstvu koje su mu protivnici šutirali, Alves je odrbanio čak 19! Tj 19. odbranio je u 69. minutu Gabiju! Dva puta su promašili okvir gola, 20 puta su ga savladali. Što znači da je protiv Alvesa na golu iskorišćen tek svaki drugi penal, otprilike.

Alves je i prošlom kolu odbranio penal protiv Leganesa, a danas je zaustavio šut Grizmana fenomenalnom reakcijom. Francuz uopšte nije loše šutirao, ali je Alves reagovao poput mačke. Gabi je, potom, slabije šutirao, ali je Alves i njega odbranio.

Kada protivnicima Valensije dosude penal, više to ne shvataju kao poklon. Mnogim igračima je frka da šutiraju sa kreča kada ugledaju Dijega Alvesa preko puta...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar