Znate li gdje je i šta radi Goran Drulić?!

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde se posvetio direktorskoj karijeri...

Fudbal 28.09.2016 | 17:30
Znate li gdje je i šta radi Goran Drulić?!
Nije imao igračku karijeru shodno potencijalu koji je posdovao. Povrede su kao zla kob pratile nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Gorana Drulića. Ipak, i danas se prepričavaju njegovi golovi protiv Lestera i Selte i čarobna tandemska igra sa Mihailom Pjanovićem.

Najskuplji igrač u istoriji Saragose (13.000.000 evra) na novom je početku. On je imenovan za direktora španskog četvrtoligaša Santa Isabela.

Drulić će imati velika ovlašćenja i autonomiju u radu. Biće praktično najvažniji čovek sportskog sektora i svi treneri u klubu će njemu polagati račune. Nekadašnji napadač kaže da se ne plaši izazova, odnosno da je mnogo toga naučio u prethodnom periodu.

„Poznajem ovaj klub. Moramo da budemo ambiciozni i strogi kako bismo se što pre vratili u treću ligu. Radićemo individualno sa igračima. To sam naučio u Crvenoj zvezdi. Tamo se radi kao u Barseloni i Real Madridu“, poručio je Goran Drulić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kum

28.09.2016 16:22

Srecno legendo! Kakav je to kralj bio.. Jos Zvezda, posle tebe, nema takvog centarfora. Goran Drulic i Mihajlo Pjanovic,ej..

ODGOVORITE