Doboj: Asfalt "došao" i u selo Lipac

U dobojskom prigradskom naselju Lipac asfaltirana je ulica u dužini od 600 metara na zadovoljstvo mještana jer su duži niz godina imali problema sa lošim putem.

Republika Srpska 24.09.2016 | 13:40
Doboj: Asfalt "došao" i u selo Lipac
Put u zaseoku Varoš pokriven je novim slojem asfalta, a gradonačelnik Obren Petrović kaže da zasluge u prvom redu pripadaju izuzetno aktivnom rukovodstvu mjesne zajednice.

„Iako je ovo moja mjesna zajednica, meni je drago da je savjet MZ ovdje aktivan i zahvaljujući njihovoj inicijativi mnogo toga je urađeno proteklih godina“, kaže gradonačelnik Doboja Obren Petrović.

Predsjednik savjeta MZ Lipac Goran Ristić zadovoljan je obavljen poslom i u ime mještana se zahvalio gradonačelniku Petroviću na pruženoj podršci.

Blizina deponije je ono što još uvijek predstavlja problem mještanima Lipca, ali je gradonačelnik najavio da će sa završetkom izgradnje regionalne deponije i ovaj problem biti riješen.

BN televizija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

selo

24.09.2016 12:02

Bas ste preterali sa tim asfaltiranjem i sve i svugdje po par stotina metara i to samo pred izbore TOLIKO JE PROVIDNO !

ODGOVORITE
Name

MIHAILO MIKIC

24.09.2016 14:50

Uskoro cemo imali asvaltieane sumske STAZE ali puta pravog necemo imati kroz sela i prigradska naselja!

Name

Pitam se

24.09.2016 12:57

Postavlja se pitanje ko ce ga prvi prekopati zbog telefona/struje/vode. Seljačka posla.

ODGOVORITE
Name

Eto to ti je

24.09.2016 14:39

I 100m je dobro jer ide slikanje,zahvalnost,nastup i sve pred izbore.Koliko smo zaostali to je za cudjenje.Ljudi hodaju krezubi,neuredni otac nosi sinovljeve stare farmerke,sin glumi frajera pa pije jutarnju kaficu u kaficu,majka sprema robu za buvljak,kćerka ugovara termin za pedikir i ko fol žive dobro.Glumi se do besvijesti,i kad dođje političar posudjuju se pare da ga se vidi.Zabole ih prednji prsti od propinjanja da ga vide.A on kao iz druge galaksije.Seljacina nabacio odijelo svezao kravatu i još hoće da govori.A svaka druga mu "jerbo,stoto,mescini,ja bo, i onda sjeda u novi auto pa još malo mase publici a njima milo bili i oni,i vidili ga zamisli. I tako iz godine u godinu oni sve musa iji i bijedniji on sve deblji i sve mu veći podvaljak.A milo njima sto on dobro živi pa bi ga prosto poljubili od sreće.Milo i njemu sto njih ima i to podosta,biće znaci njemu još para.

Name

Mirko

24.09.2016 15:10

Obren je kralj toliko je lose radjeno u Doboju protekli 20 godina a on sve vise i vise glasova ima... Po svim parametrima ekonomskim socijalni nazadovao je Doboj a on sve vecu podrsku ima. Ostale opstine koliko toliko idu naprijed a doboj nazad non stop...