Добој: Асфалт "дошао" и у село Липац

У добојском приградском насељу Липац асфалтирана је улица у дужини од 600 метара на задовољство мјештана јер су дужи низ година имали проблема са лошим путем.

Република Српска 24.09.2016 | 13:40
Добој: Асфалт "дошао" и у село Липац
Пут у засеоку Варош покривен је новим слојем асфалта, а градоначелник Обрен Петровић каже да заслуге у првом реду припадају изузетно активном руководству мјесне заједнице.

„Иако је ово моја мјесна заједница, мени је драго да је савјет МЗ овдје активан и захваљујући њиховој иницијативи много тога је урађено протеклих година“, каже градоначелник Добоја Обрен Петровић.

Предсједник савјета МЗ Липац Горан Ристић задовољан је обављен послом и у име мјештана се захвалио градоначелнику Петровићу на пруженој подршци.

Близина депоније је оно што још увијек представља проблем мјештанима Липца, али је градоначелник најавио да ће са завршетком изградње регионалне депоније и овај проблем бити ријешен.

БН телевизија

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

село

24.09.2016 12:02

Бас сте претерали са тим асфалтирањем и све и свугдје по пар стотина метара и то само пред изборе ТОЛИКО ЈЕ ПРОВИДНО !

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

24.09.2016 14:50

Ускоро цемо имали асвалтиеане сумске СТАЗЕ али пута правог нецемо имати кроз села и приградска насеља!

Name

Питам се

24.09.2016 12:57

Поставља се питање ко це га први прекопати због телефона/струје/воде. Сељачка посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето то ти је

24.09.2016 14:39

И 100м је добро јер иде сликање,захвалност,наступ и све пред изборе.Колико смо заостали то је за цудјење.Људи ходају крезуби,неуредни отац носи синовљеве старе фармерке,син глуми фрајера па пије јутарњу кафицу у кафицу,мајка спрема робу за бувљак,кћерка уговара термин за педикир и ко фол живе добро.Глуми се до бесвијести,и кад дођје политичар посудјују се паре да га се види.Заболе их предњи прсти од пропињања да га виде.А он као из друге галаксије.Сељацина набацио одијело свезао кравату и још хоће да говори.А свака друга му "јербо,стото,месцини,ја бо, и онда сједа у нови ауто па још мало масе публици а њима мило били и они,и видили га замисли. И тако из године у годину они све муса ији и биједнији он све дебљи и све му већи подваљак.А мило њима сто он добро живи па би га просто пољубили од среће.Мило и њему сто њих има и то подоста,биће знаци њему још пара.

Name

Мирко

24.09.2016 15:10

Обрен је краљ толико је лосе радјено у Добоју протекли 20 година а он све висе и висе гласова има... По свим параметрима економским социјални назадовао је Добој а он све вецу подрску има. Остале опстине колико толико иду напријед а добој назад нон стоп...