Osuđenik ubijen snajperom u zatvoru!

Kotoranin Dalibor Đurić ubijen je hicem iz snajpera dok je šetao zatvorskim krugom u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu!

Region 23.09.2016 | 08:07
Osuđenik ubijen snajperom u zatvoru!
Zatvorenik Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) u Spužu, kod Podgorice, Dalibor Đurić pogođen je hicem iz snajpera dok je šetao zatvorskim krugom, nakon čega je umro, javili su crnogorski portali.

Policija je u selu Rogamima, kod Duklje, kraj Podgorice, pronašla zapaljeno vozilo za koje se pretpostavlja da su koristili napadači.

Nije saopšteno koje je marke vozilo, a na su njemu italijanske registarske oznake.

Đurić je u javnosti poznat kao pripadnik takozvanog škaljarskog klana.

Đurić se nalazio u spuškom zatvoru od 24. oktobra 2014. zbog krivičnog djela iznuda, a u toku je i suđenje za nasilničko ponašanje, koje je juče odloženo zbog nedolaska jednog svjedoka.

Đurić i njegov drug Jovan Jovanović osuđeni su za krivično djelo iznude, jer su protivpravno oduzeli vozilo marke "mercedes A160" i plovilo-čamac marke "faeton", vrijednosti od preko 20.000 evra.

Presudom sudije Danijele Samardžić, Đurić je dobio zatvorsku kaznu od dvije godine, a Jovanović godinu i šest mjeseci.

Osim ovog krivičnog djela, Đurić se zajedno sa Podgoričaninom Ivanom Lopičićem, koji je kasnije ubijen, našao na optuženičkoj klupi zbog nasilničkog ponašanja na štetu Bojana i Nemanje Boričića iz Budve i Nikole Čenića iz Kotora, koji su prijavili policiji da su ih njima nepoznate osobe napale i pretukle u lokalu "Vinomania" u Starom gradu u Kotoru.

Đurić se dva puta našao ne meti napadača tokom 2006. godine, a ranjen je u napadu u Kotoru. Sumnjalo se da je na njega tada pucao Slobodan Stevović, koji je nešto kasnije ubijen na Dorćolu.

U septembru 2011. godine povrijeđen je i u eksploziji bombe koja je bila postavljena u ulazu zgrade na Novom Beogradu.

Izvor: Mondo/Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Miro semberac

23.09.2016 07:19

Kako to sve nesto njega htjelo ..ocigledno neki fin i primjeran momak bio

ODGOVORITE
Name

Orjen

24.09.2016 07:06

Sve posljedica lose vlasti i pogresnog sistema odnosno srusenog sistema vrijednosti.

ODGOVORITE